"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הבראיינט הנכון
עם 31 נקודות ב־33 דקות, סחב אלייז'ה בראיינט על גבו את הפועל אילת למהפך ולניצחון על בני הרצליה • מכבי ראשל"צ במאזן חיובי אחרי ניצחון באשדוד
צילום: יהודה בן יתח // בראיינט מנצח על התזמורת באילת

הבראיינט הנכון

עם 31 נקודות ב־33 דקות, סחב אלייז'ה בראיינט על גבו את הפועל אילת למהפך ולניצחון על בני הרצליה • מכבי ראשל"צ במאזן חיובי אחרי ניצחון באשדוד

אבי סגליעקב מאיר
, עודכן

מופע גדול של אלייז'ה בראיינט, מהזרים המוכשרים שנחתו כאן הקיץ, הוביל את הפועל אילת לניצחון ראשון העונה אחרי קאמבק גדול. הרצליה נותרה בחלק התחתון עם ניצחון אחד בלבד.

בראיינט, בעונתו המקצוענית הראשונה, היה אחראי לשינוי הגדול במשחק הזה. הרצליה, מנגד, מאבדת שבוע שני ברציפות יתרון דו ספרתי ומפסידה תוך הצגת מחצית שנייה חלשה. אתמול היא קלעה במהלכה 29 נקודות בלבד, אחרי 46 בראשונה.

זה נפתח במעמד צד אחד, עם 4:20 ו־10:27 בסוף הרבע הראשון לזכות הרצליה, כשכארם משעור לוהט וקולע 14 נקודות. אילת עצרה את הסחף, אבל את הקאמבק הממשי היא ביצעה החל מסוף הרבע השלישי. בראיינט עם 31 נקודות היה עם 0 מ־7 לשלוש, ואז הגיעה השלשה הראשונה, בדיוק בזמן כדי להעלות את אילת (עם שלושה זרים בלבד) ליתרון ראשון: 75:78. מכאן, הרצליה כבר לא ידעה לחזור.

יצאו מהמינוס

מכבי ראשון לציון השיגה ניצחון שני ברציפות, עם 80:90 בחוץ על מכבי אשדוד, שעזר לה לצאת מהמאזן השלילי.

כנראה שהמעידות בשני המחזורים הראשונים של העונה היו חד פעמיות, כי בשני המשחקים האחרונים השחקנים של צביקה שרף מראים את הפוטנציאל הרב שקיים בסגל עם ניצחונות משכנעים ועלייה למקום החמישי.

בשונה מהמשחק הקודם מול נהריה, הפעם הכתומים פתחו חזק מהרגע הראשון והציגו הגנה נהדרת ומשחק התקפה קבוצתי ומתואם, שהתבטא בלא פחות מחמישה שחקנים שקלעו בספרות כפולות.

קולשוב. הצטיין // צילום: לירון מולדובן

האשדודים אמנם ניצחו בשבוע שעבר בהרצליה, אך הם נראים לא טוב. בראד גרינברג הוכיח לא פעם שהוא יודע להפוך חבורת שחקנים בינונית לקבוצה טובה, אבל עם חומר השחקנים הנוכחי נראה שגם לו יהיה קשה להצליח.

יותר מדי שחקנים בקבוצה הדרומית לא סיפקו תוצרת ראויה פעם נוספת, וגם החזרה של מארק טולפסון בשבועות הקרובים ככל הנראה לא תוכל להציל את המצב. פול סטול שוב קלע כמה סלים גדולים, ובחצי השני ההגנה נראתה טוב, אבל רק עם חיזוק לסגל הישראלי ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה מהעונה הקודמת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...