"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לוהט מתמיד: צמד ובישול לדאבור
החלוץ הישראלי הרשתית פעמיים (39 ו- 54 פנדל) ב-0:3 של זלצבורג מול רוזנבורג • מילאן הפסידה 1:2 מול ריאל בטיס בסן סירו • 0:1 לארסנל בליסבון מול ספורטינג
צילום: אי-אף-פי // דאבור חוגג מול רוזנבורג, הערב בליגה האירופית

לוהט מתמיד: צמד ובישול לדאבור

החלוץ הישראלי הרשתית פעמיים (39 ו- 54 פנדל) ב-0:3 של זלצבורג מול רוזנבורג • מילאן הפסידה 1:2 מול ריאל בטיס בסן סירו • 0:1 לארסנל בליסבון מול ספורטינג

מערכת ספורט היום
, עודכן

מונאס דאבור לוהט. חלוץ הנבחרת הרשית הערב (חמישי) פעמיים (39, 54 פנדל) בניצחון קבוצתו רד בול זלצבורג 0:3 מול רוזנבורג במסגרת המחזור השלישי בשלב הבתים של הליגה האירופית. אם זה לא מספיק, בתווך הוא הוסיף גם בישול לרזומה. דאבור נמצא העונה בכושר פנטסטי וכבש את שערים מספר 16 ו־17 עבורו העונה בכל המסגרות, והוא רחוק 14 שערים בלבד משיא השערים עבור לגיונר ישראלי בעונה אחת, כשנובמבר טרם הגיע.

מילאן ממשיכה לאכזב, ואחרי ההפסד בדרבי ביום ראשון היא ספגה הערב הפסד נוסף, 1:2 לריאל בטיס. טוני סנאבריה (30) וג'ובאני לו סלסו כבשו לזכות הספרדים.

ארסנל השיגה 0:1 חשוב בליסבון מול ספורטינג. דני וולבק ניצל טעות של סבסטיאן קואטס כדי לכבוש את השער החשוב במשחק.

דאבור חוגג. צמד ובישול לחלוץ נבחרת ישראל // צילום: גטי אימג'ס

פנרבחצ'ה חזרה מפיגור 0:2 לשוויון במשחק החוץ מול אנדרלכט. צמד של זאקריה באקאלי קבע יתרון מוקדם, אבל בתוך ארבע דקות במחצית השנייה הצליחו הטורקים לכפות שוויון.

במשחקים נוספים:ציריך - לברקוזן 2:3, אא"ק לרנקה - לודוגורץ 1:1, לייפציג - סלטיק 2:0, קופנהגן - סלביה פראג 1:0, זניט סנט פטרסברוג - בורדו 1:2, טרנאבה - דינמו זאגרב 2:1, קרבאך - וורסקלה פולטאבה 1:0, דודלאנז' - אולימפיאקוס 2:0.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...