"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מי רוצה להיות מיליארדר? הפרס הראשון בלוטו האמריקני: 1.6 מיליארד דולר
לאחר 25 הגרלות שבהן אף אחד לא זכה בפרס הראשון בהגרלת ה"מגה מיליון" - הגיע הפרס לשיא של כל הזמנים בהגרלות הלוטו • ההגרלה הבאה: ביום שלישי, אך לא ניתן לרכוש כרטיסים באינטרנט
המיליארדרית הבאה? אישה ממלאת טופס לוטו של "מגה מיליון" // צילום: AFP

מי רוצה להיות מיליארדר? הפרס הראשון בלוטו האמריקני: 1.6 מיליארד דולר

לאחר 25 הגרלות שבהן אף אחד לא זכה בפרס הראשון בהגרלת ה"מגה מיליון" - הגיע הפרס לשיא של כל הזמנים בהגרלות הלוטו • ההגרלה הבאה: ביום שלישי, אך לא ניתן לרכוש כרטיסים באינטרנט

מערכת היום
, עודכן

טירוף באמריקה: הפרס הראשון בהגרלת הלוטו "המגה מיליון" הגיע לשיא של כל הזמנים, ועומד כעת על 1.6 מיליארד דולר. מדובר בפרס הגבוה בתולדות ההגרלות. הפרס הגבוה ביותר עד כה עמד על 1.58 מיליארד, בהגרלת "פאוואר בול" ב-2016.

לאחר שבועות ארוכים ללא זוכה שהצליח לנחש נכונה את כל המספרים בהגרלת ה"מגה מיליון", חצה אמש (שישי) הפרס את רף מיליארד הדולר, אולם גם בהגרלה אמש לא נרשם זוכה. כעת ה"הקופה" עומדת על לפחות 1.6 מיליארד דולר, וההגרלה הבאה תיערך ביום שלישי. אם זוכה במקום הראשון יחליט לקחת את כל כספי הזכייה בתשלום אחד (בארה"ב יש אופציה לתשלומים חודשיים), הוא יאלץ "להסתפק" ב-905 מיליון דולר.

הפרס המפלצתי תפח בקופה, לאחר 25 מחזורים שבהם לא נרשם זוכה בפרס הראשון. הפעם האחרונה שבה חולק הפרס הגדול הייתה בחודש יולי, אז חלקו ביניהם 11 עובדים מחברה בקליפורניה פרס של 543 מיליון דולר, לאחר שרכשו כרטיס הגרלה במשותף.

גם רשויות המס הפדרליות ירוויחו בגדול: בארה"ב יש מיסוי פדרלי של 25% על זכיות בלוטו, שאחריהם יש מיסוי מקומי שגובהו משתנה ממדינה למדינה.

אגב, לטובת מי שמתעניין באפשרות להפוך למיליארדר מהארץ: ברוב מדינות ארה"ב אין אפשרות לרכוש הגרלה למי שאינו תושב או אזרח ארה"ב. בחלק מהמדינות מאפשרים לכל אדם, ללא קשר למקום מגוריו או אזרחותו, לזכות בלוטו. אולם זאת רק בתנאי שרכש את כרטיס ההגרלה בעודו שוהה בתחומי המדינה - ולא ברכישה דרך האינטרנט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...