הכוכב הוותיק: בימים אלה החלו צילומי העונה החדשה של "הכוכב הבא" שמתוכה ייבחר נציג ישראל לאירוויזיון 2019 שיתקיים בתל אביב. מתברר שגם הפעם, כמו בעונה הקודמת, ישתתפו כמה פרצופים שתוכלו לזהות, בעיקר מתוכניות ריאליטי אחרות.
• לקראת אירוויזיון 2019: כל החידושים
ל"ישראל היום" נודע כי בין הזמרים הצפויים להשתתף בעונה נמצאים גם הזמר עידן יניב, הזמרת אתי ביטון שהשתתפה בעבר ב"כוכב נולד" וגם הוציאה אלבום, והזמר אלקנה מרציאנו, זוכה העונה השלישית של "דה וויס".
בעונה יהיו זמרים מכל הז'אנרים, אבל במקרה הזה שלושתם שרים בסגנון ים-תיכוני.
מהפקת התוכנית נמסר בתגובה: "משתתפי העונה החדשה ייחשפו בפרקי האודישנים של 'הכוכב הבא' שישודרו בקשת 12 בקרוב".
מ"דה וויס" ל"הכוכב הבא". מרציאנו // צילום: מאיה באומל בירגר
נטע בסטטוס של כוכבת
אבל עם כל הכבוד למתמודדים החדשים, בצילומי "הכוכב הבא" שהתקיימו אתמול (ג') השתתפה זוכת האירוויזיון, נטע ברזילי. ברזילי, שמאז העונה הקודמת הגיעה למעמד של כוכבת, זכתה ליחס ששמור רק לכוכבים שכולל חדר פרטי, מנהל אישי וצוות הביוטי הקבוע שלה.
• הסדרה המגניבה ביותר בנטפליקס
• חידון: מזהים מי אחי המפורסם?
• בקרוב בקשת 12: ריאליטי בלי הפסקה
• האם זו הסיבה שנטע זכתה באירוויזיון?
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו