"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד מהאסון הכבד בביתר עילית

רבים מדיירי הבניין שבו פרצו הלהבות נמלטו מהדירות תוך שהם מזנקים בין המרפסות • שני פעוטות נספו בשריפה

,עודכן
השריפה בביתר עילית // צילום: דוברות כבאות יו"ש

שריפה פרצה אמש (שלישי) בבניין בביתר עילית וגבתה את חייהם של שני פעוטות, אפרת בת הארבע וצבי בן השנתיים ממשפחת גינזבורג. בנוסף נפצעו סך הכול כשמונה דיירים בשריפה שטרםהתבררו נסיבותיה.השריפה פרצה בדירה בקומה השנייה של בניין בן חמש קומות.

צילום: יוני ריקנר, ארגון הצלה, TPS

בתיעוד שצילם אחד השכנים בעיר החרדית, ניתן לראות את הלהבות משתוללות מתוך חלון אחת הדירות בבניין. השכנים שהתגודדו בקרבת האזור היו מלאי דאגה לתושבי הבניין בעוד שניידות המשטרה,האמבולנסיםוהכבאיות הגיעו בזה אחר זה.

רבים מדיירי הבניין שבו פרצה השריפה נמלטו מהדירות, תוך שהם קופצים ממרפסת אחת לשנייה. חברה של משפחת גינזבורג סיפרה כי ההורים הלכו ובבית נשארו חמישה ילדים עם שכנה אחרת. "אז התפוצצה מנורת לילה שנפלה כנראה על המיטה. ושלוש הילדות הגדולות ברחו, רצו לשכנה, ושני הילדים הקטנים נשארו בבית" תיארה החברה בכאב, "ראיתי את האימא עכשיו מתחבקת באמבלונס עם האבא שלה, בוכה".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר