"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בנט הכריז על שניים מזוכי פרס תרבות יהודית

שר החינוך בישר על זכייתם של המשורר יורם טהרלב והסופרת אמונה אלון כהוקרה על פועלם הספרותי • "טהרלב הטמיע את אהבת ארץ ישראל הטובה והישנה"

,עודכן
טהרלב. "שרנו בטיולים את 'קום והתהלך בארץ'" // צילום: כפיר זיו

שר החינוך נפתלי בנט הודיע הבוקר (שלישי) על זוכי פרס תרבות יהודית בתחומי השירה והספרות:יורם טהרלבואמונה אלון. בנט שוחח לפני שעה קלה עם הזוכים והודיע להם על זכייתם כהוקרה על פועלם התרבותי העשיר.

"שמחתי לבשר ליורם טהרלב על זכייתו בפרס לתרבות יהודית בתחום השירה", התייחס בנט אל המשורר והסופר בחשבון הטוויטר שלו. "‏גדלתי בכרמל עם 'ההר הירוק' ושרנו בטיולים את 'קום והתהלך בארץ'; ‏צעדנו 'ברחובנו הצר' בירושלים, וחלמנו על ביצות פתח תקווה עם 'יואל משה סלומון'. ‏טהרלב הטמיע בדורות של ישראלים את אהבת ארץ ישראל הטובה והישנה. ‏מזל טוב!".

תולעת ספרים? גם אנחנו

הירשמו עכשיו לניוזלטר הספרותי של ישראל היום

שמחתי לבשר ליורם טהרלב על זכייתו בפרס לתרבות יהודית בתחום השירה.
גדלתי בכרמל עם ״ההר הירוק״ ושרנו בטיולים את ״קום והתהלך בארץ״;
צעדנו ״ברחובנו הצר״ בירושלים, וחלמנו על ביצות פתח תקווה עם ״יואל משה סלומון״.
טהרלב הטמיע בדורות של ישראלים את אהבת ארץ ישראל הטובה והישנה.
מזל טוב!

— Naftali Bennett בנט (@naftalibennett)October 9, 2018

בנוסף, הוא שוחח עם הסופרת אמונה אלון ובישר לה על זכייתה. "בישרתי לסופרת אמונה אלון על זכייתה בפרס לתרבות יהודית בתחום הספרות ע"ש אורי אורבך, לשנת תשע"ט. ‏ספריה של אלון הינם אבני דרך בעיצובו של קול נשי מובהק המודע היטב ליהדותו וישראליותו. ‏דמויותיה של אלון מהלכות בשדה אמוני סוער, מבטאות אתגרים ותמימות בעלות הד יהודי עתיק. ‏מזל טוב!".

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר