"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארבע יחידות מיוחדות במצוד אחר המחבל

במרדף אחרי המחבל משתתפים מאות לוחמים • בין היתר, מדובר בארבע יחידות מיוחדות - ימ"מ, דובדבן, לוט"ר ועוקץ • עוד משתתפים במצוד כוחות מהשב"כ וכן לוחמי פיקוד מרכז וחטיבת שומרון

,עודכן
כוחות הביטחון בזירת האירוע באזור התעשייה ברקן // צילום: דובר צה"ל

כוחות צה"ל סורקים בשעות האחרונות שטחים נרחבים באזור הכפר בית ליד, הממוקם כ-10 ק"מ דרומית-מזרחית מהעיר טול כרם, במטרה להתחקות אחר עכבותיו של המחבלשרצח הבוקרגבר ואישה ופצע אישה נוספת במפעל באזור התעשייה ברקן - כך מדווחים גורמים פלשתיניים. במרדף אחריהמחבלמשתתפים מאות לוחמים. בין היתר, מדובר בארבע יחידות מיוחדות - ימ"מ, דובדבן, לוט"ר ועוקץ - כוחות מהשב"כ וכן לוחמי פיקוד מרכז וחטיבת שומרון.

הרמטכ"ל רא"ל גדי איזנקוט הגיע למפעל שבו התרחש הפיגוע במפעל המחזור אלון ונפגש עם המנהל וראש מועצת שומרון, יוסי דגן. בין השאר, הרמטכ"ל קיבל סקירה מראש מועצת שומרון, שאמר לו: "אנחנו דורשים למצוא את המחבל הנפשע ואת כל תומכיו ולמצות עמו את הדין".

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

מתחקור הפיגוע התברר כי המחבל עבד כחשמלאי באזור התעשייה ברקן, והגיע הבוקר למשרדי קבוצת אלון, לאחר שהוזמן לתקן תקלת חשמל.

המחבל, שעבד עד לפני חודש במפעל שבו בוצע הירי, פרסם הבוקר (ראשון) בסביבות השעה 06:00 פוסט בפייסבוק, שבו נכתב: "אללה בישר לי הלילה את מה שאני ממתין לו". זמן קצר לאחר מכן, כשהתברר כי ככל הנראה ביצע את הפיגוע, בירכו אותו חבריו ועוקביו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר