"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "התיאום הביטחוני עם רוסיה יימשך - נעשה מה שצריך כדי להגן על ביטחון ישראל"

רה"מ המריא לעצרת הכללית של האו"ם: "בשנים האחרונות ישראל נחלה הצלחה גדולה מאוד במניעת העברה של נשק קטלני לאיראן וחיזבאללה" • הקבינט המדיני-ביטחוני כונס היום בלשכת ראש הממשלה, כדי לדון בנושא המשבר עם רוסיה

,עודכן
בנימין ושרה נתניהו בנתב"ג //, צילום: צילום: קובי גדעון, לע"ם

"נמשיך בתיאום הביטחוני בין צה"ל לרוסיה. סיכמתי עם פוטין שצוותי עבודה של צה"ל והצבא הרוסי ייפגשו בקרוב להמשך התיאום. נעשה מה שצריך כדי להגן על ביטחון ישראל", כך אמר היום (שלישי) ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בפתח המטוס לפני ההמראה לעצרת האו"ם בניו יורק.

ראש הממשלה הוסיף כי "בשלוש השנים האחרונות ישראל נחלה הצלחה גדולה מאוד במניעת התבססות הצבאית האיראנית בסוריה ומניעת ניסיונות להעביר נשק קטלני לאיראן וחיזבאללה. אין זה אומר שלא היו חריגות, אבל בסך הכל היתה הצלחה גדולה מאוד. עשינו את זה בתיאום מלא עם רוסיה. מאז האירועים הטראגיים של הפלת המטוס, שוחחתי פעמיים עם הנשיא פוטין הבעתי צער עמוק וכן על אובדן החיים".

עוד אמר נתניהו כי "הבוקר כינסתי את הקבינט שקיבל עדכון מלא על האירועים האחרונים. גם שרי הקבינט משתתפים בצער העמוק של העם הרוסי. אנחנו נותנים גיבוי מלא לצה"ל. נמשיך לפעול למניעת ההתבבססות הצבאית האיראנית בסוריה".

הקבינט המדיני-ביטחוני כונס היום בלשכת ראש הממשלה, כדי לדון בנושאהמשבר עם רוסיה. נתניהו ביקש מהשרים לא להתבטא בנושא.

אתמול, ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח בטלפון עם נשיא רוסיה ולדימיר פוטין, בנוגע להעברתסוללת ה-S-300לסוריה, על רקע המתיחות בין ירושלים למוסקבה בעקבות הפלת המטוס הרוסי בסוריה בשבוע שעבר.

מלשכת ראש הממשלה נמסר כי בשיחה ראש הממשלה הביע את ביטחונו באמינות תחקיר צה"ל ובמסקנותיו, והבהיר שוב כי האחריות לתקרית המצערת מוטלת על הצבא הסורי שהפיל את המטוס, וכן על איראן - שתוקפנותה מערערת את היציבות. נתניהו אמר כי העברת מערכות נשק מתקדמות לידיים לא אחראיות תגביר את הסכנות באזור, וכי ישראל תמשיך להגן על ביטחונה ועל האינטרסים שלה.

בעקבות הפלת המטוס, המשבר עם רוסיה החריף, לאחר ששר ההגנה הרוסי סרגיי שויגו הודיע כי רוסיה תעביר לסוריה את מערכת הטילים המתקדמת S-300, שתוכל להתמודד עם התקיפות שמבצעת לכאורה ישראל. העברת מערכות הטילים צפויה לקרות בעוד כשבועיים. אלו חלק מהצעדים שפוטין שוקל בעקבות תקרית יירוט המטוס הרוסי.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר