"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בראון ואוחיון יקבלו דקות ראשונות בכריתים
הפועל ירושלים יצאה לטורניר הכנה באי היווני ותפגוש מספר קבוצות בכירות ביבשת כששני השחקנים הפצועים יקבלו דקות ראשונות העונה • ליאור אליהו סיפר לקראת הנסיעה: "יש לנו זמן להתאחד ולהתגבש" • קטש הוסיף: "החלון של הנבחרות פגע בהכנות של כל הקבוצות"
ליאור אליהו בנתב"ג. מרגיש טוב לקראת פתיחת העונה // ליאור אליהו בנתב"ג. מרגיש טוב לקראת פתיחת העונה

בראון ואוחיון יקבלו דקות ראשונות בכריתים

הפועל ירושלים יצאה לטורניר הכנה באי היווני ותפגוש מספר קבוצות בכירות ביבשת כששני השחקנים הפצועים יקבלו דקות ראשונות העונה • ליאור אליהו סיפר לקראת הנסיעה: "יש לנו זמן להתאחד ולהתגבש" • קטש הוסיף: "החלון של הנבחרות פגע בהכנות של כל הקבוצות"

יעקב מאיר
, עודכן

הפועל ירושלים יצאה היום (ה') לטורניר ההכנה בכרתים שם תפגוש ביום ו' (20:30) את אולימפיאקוס וביום ראשון תשחק בהתאם לתוצאות מול קאזאן או גלאטסראיי.

ביום שלישי תשחק הקבוצה מהבירה משחק הכנה נוסף מול אגו רת'מינו היוונית ולאחר מכן תחזור לישראל לקראת רבע גמר גביע ווינר מול הפועל אילת בשבת.

ג'ייקובן בראון ויוגב אוחיון שהיו פצועים בשבועות האחרונים צפויים לקבל דקות בטורניר, כמו גם שחקני נבחרת ישראל תמיר בלאט, בר טימור ואלכס צ'וברביץ'.

הקפטן ליאור אליהו אמר בשדה התעופה: "יש תחושות טובות. אנחנו נוסעים למשחקים מעניינים מול קבוצות ברמה גבוהה. יש לנו זמן להתאחד ולהתגבש. יש אווירה נהדרת עם חבר'ה מדהימים שעובדים קשה בכל אימון. רק שימשיך ככה".

המאמן עודד קטש הוסיף: "אנחנו נוסעים לטורניר ברמה גבוהה. החלון של הנבחרות פגע בהכנות של כל הקבוצות. נצטרך בין המשחקים להשלים פערים ויש עוד הרבה עבודה. יש עוד הרבה דברים שצריך להוסיף מבחינה מקצועית ולבחון את ההרכבים הנכונים מול קבוצות ברמה הכי גבוהה. ההרגשה היא תענוג, שמנו דגש על האופי של השחקנים והצלחנו מעל המצופה. עכשיו נשאר לנצח".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...