שיאומי היא האחרונה לעלות על העגלה של סמארטפונים לגיימרים, וגם היא יוצאת עם סמארטפון ומותג משלה לגיימרים בשם "כריש שחור" (Black Shark). גם כאן, גולת הכותרת היא שילוב של מערכת קירור נוזלי בסמארטפון.
קבוצת המילטון תשיק בישראל את ה-Black Shark, עם מסך 5.9 אינץ' ברזולוציית FHD וסוללה mAh4000, מערכת חיישנים וג'ויסטיק שמתחבר לתחתית המכשיר, מערכת קירור נוזלית לשיפור הביצועים של מעבד סנאפדרגון 845 עם 8 ליבות, מתוצרת קוואלקום והמעבד הגרפי Adreno 630. מנגנון הקירור הרב-שכבתי הנוזלי נמצא במגע ישיר עם כל הרכיבים המתחממים בסמארטפון. בדרך זו קירור המעבד יעיל פי 20, גם כאשר המעבד פועל בתדירות המקסימלית, טוענים בשיאומי.
למסגרת האלומיניום יש גב בצורת האות X, נוח לאחיזה והיא מוארת בצבע ירוק זוהר א-לה רייזר. לחצנים ייחודיים מאפשרים כניסה ויציאה פשוטה ומהירה מהמשחק בלחיצה כפולה. יחס התצוגה 18:9 מתאים מאוד להפעלת משחקים בתצוגה אופקית. ל"כריש" זיכרון אחסון של 128 ג'יגה, וכן זיכרון עבודה של 8 ג'יגה.
למכשיר מצלמה אחורית כפולה 12MP + 20MP - העליונה עם צמצם f/1.75, גודל פיקסל של 1.25 מיקרון, והתחתונה עם צמצם f/1.75, גודל פיקסל של 1 מיקרון. לצד פוקוס אוטומטי PDAF, פלאש LED כפול לצילום בתאורה נמוכה, מצב HDR, מצב דיוקן וצילום פנורמי. מצלמת הסלפי הקדמית מצוידת בתאורה קדמית רכה של 20MP בצמצם f/2.2. מי שרוצה להשתמש בו לשיחות, יש חריצים לשני nano-SIM. משקל הטלפון הוא 190 גרם.
"הכריש השחור" יימכר ב-2,899 שקלים, וכבר נפתחה הרשמה מוקדמת באתר של שיאומי בישראל ובאתרי הסחר המורשים. בהמשך, יהיה אפשר לרכוש אותו גם בחנות הדגל של שיאומי בדיזינגוף סנטר בת"א.
