"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתמודד "נינג'ה ישראל" סגן אלוף העולם בטיפוס

ניב פורת זכה במקום השני באליפות העולם בטיפוס באוסטריה • טקס הענקת המדליות נדחה בשל תקרית דיפלומטית עם האלוף האיראני, שלא הסכים לחלוק את הפודיום עם הישראלי

,עודכן
צילום: צילום מסך, מתוך "נינג'ה ישראל" // ניב פורת

המטפס ניב פורת, שהשתתף בתוכנית הטלויזיה ״נינג׳ה ישראל״ בשלב המוקדמות, הגיע למקום השני בגמר תחרות Paraclimbing World Championships שהסתיימה אתמול (ה׳) באינסברוק שבאוסטריה.

פורת, בן ה-22 מקריית טבעון, מתאמן עם נבחרת הטיפוס של בית הלוחם בתל אביב. במסגרת התחרות באוסטריה העפיל פורת לגמר, בו סיים במקום השני, כסגן אלוף העולם בקטגוריה.

למקום הראשון הגיע בחנם חלג׳י בן ה-38 מטהרן. ראשי הנבחרת של המטפס האיראני סרבו לעלות לפודיום עם הסגן הטרי מישראל וטקס הענקת המדליות נדחה בשל כך. היום (ו'), לאחר שהובהר כי הסירוב משמעו פסילה טכנית לא ספורטיבית, נערך הטקס וכך חלקו השניים את הפודיום עם אתלט הודי שהגיע למקום השלישי. שני ישראל נוספים, מור ספיר ונמרוד מוגזח, הגיעו בגמר למקומות ה-6 וה-7 בהתאמה.

״נינג׳ה ישראל״, שמשודרת בערוץ קשת 12, הפנתה את תשומת הלב לענף הטיפוס בישראל, שלמרות קשיים ארגוניים מנפק אתלטים ישראלים המדורגים בצמרת העולמית, בהם אלכס חזנוב, אלוף העולם לשנת 2017 בטיפוס בולדר. בעוד כשנתיים באולימפידת טוקיו 2020, ייכנס הטיפוס כאחד מחמשת ענפי הספורט האולימפיים/ פאראלימפיים החדשים במשחקים. אולי דווקא בזכות הזרקור הטלוויזיוני יזכה הענף בארץ, על האתלטים המצוינים שבו, לכבוד הראוי לו.


ניב פורת על קיר הטיפוס באליפות העולם באוסטריה // צילום: EPAטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר