"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרמה את העולם? "צפון קוריאה הפסיקה לפרק את אתר ניסויי הטילים"

תמונת לווין חדשות חשפו כי הרפובליקה הדמוקרטית עצרה את העבודות באתר בסוהאיי כבר לפני כשלושה שבועות • הסוכנות לאנרגיה אטומית של האו"ם פרסמה אתמול כי צפון קוריאה ממשיכה בפיתוח תוכנית הגרעין • טראמפ אמר השבוע כי "סביר להניח" שייפגש שוב עם קים

,עודכן
אתר השיגור בסואהיי // צילום: רויטרס

עדות נוספת לכוונות האמיתיות של צפון קוריאה? צילומי לוויין חדשים פורסמו הלילה (חמישי) ועל פיהם קים ג'ונג און, שליט צפון קוריאה, עצר את פירוקו של אחד מאתרי המפתח בייצור הטילים הבליסטיים.

צילום: רויטרס

על פי התמונות מה-16 באוגוסט, שפורסמו באתר North38, לא נראית כל פעילות לפירוקו של האתר בסואהיי, שרקבחודש שעבר פורסמו צילומים המציגים פעילויות לפירוקו.על פי התמונות החדשות, לא נראות עדויות לפירוקם של עמדת השיגור ואחד מאזורי הניסוי מאז ה-3 באוגוסט.

צילום: רויטרס

צילום: רויטרס

צילום: רויטרס

צילום: רויטרס

צילום: רויטרס

על פי הצילומים חלק מהציוד שהחלו לפנות מאז סוף יולי ועד תחילת אוגוסט נותר במקום מבלי שיפונה לחלוטין. עוד עולה מהצילומים, כי ישנה ירידה קטנה בלבד בנוכחות של כלי הרכב (מ-11 ל-7) באזור המטה האדמיניסטרטיבי והאבטחה.

הצילומים החדשים פורסמו אחרי שרק אתמולהודיעה הסוכנות לאנרגיה אטומית של האו"ם כי צפון קוריאה ממשיכה בתוכנית הגרעין השלה. "המשך פיתוח התוכנית הגרעינית ושכלולה על ידי צפון קוריאה, יחד עם הצהרות שנשמעו מהשלטונות בפיונגיאנג, הן סיבה לדאגה רבה", נכתב במסמך שפרסמה הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית.

העדויות האחרונות לפעילויות של צפון קוריאה הגיעו בניגוד להצהרות הפייסניות מצידו של השליט קים ג'ונג און, שאףשיבח את נשיא ארה"ב דונלד טראמפ במכתב ששלח לו לאחרונה. טראמפ עצמו אמר השבוע כי "סביר להניח" שייפגש שוב עם קים. טראמפ הוסיף בריאיון לרויטרס כי "עצרתי את הניסויים הגרעיניים (של צפון קוריאה). עצרתי את ניסויי הטילים (של צפון קוריאה). מה יקרה? מי יודע? נחכה ונראה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר