"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טבע נאות תרמה נעליים לילדי סוריה
שכנות טובה: החברה סיפקה כ-2,000 זוגות נעלי ילדים ונעלי בית לילדים בסוריה בשווי של רבע מיליון שקלים
צילום: ניר ודל

טבע נאות תרמה נעליים לילדי סוריה

שכנות טובה: החברה סיפקה כ-2,000 זוגות נעלי ילדים ונעלי בית לילדים בסוריה בשווי של רבע מיליון שקלים

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

טבע נאות תרמה לאחרונה כ־2,000 זוגות נעלי ילדים ונעלי בית מתוצרת דפנה, חברה בת שלה, לילדים בסוריה, בשווי כ־250 אלף שקלים. התרומה בוצעה בעזרת גל לוסקי, שעומדת בראש ארגון IFA, המעניק סיוע מציל חיים באזורים מוכי אסון.

מיכאל אילוז, מנכ"ל טבע נאות, סיפר כי "ההחלטה לתרום היא צעד הומניטרי, מתוך תקווה שצעד קטן זה יוביל ליחסי שכנות טובים בעתיד".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...