"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארה"ב: מטוס ריק מנוסעים נחטף והתרסק
מכונאי בעל נטיות אובדניות משדה התעופה בסיאטל גנב מטוס מהשדה וריסק אותו על אי הממוקם עשרות ק"מ ממקום ההמראה • אין נפגעים נוספים באירוע
מטוס מדגם Q-400, אילוסטרציה // צילום: ויקיפדיה // מטוס מדגם Q-400, אילוסטרציה // צילום: ויקיפדיה

ארה"ב: מטוס ריק מנוסעים נחטף והתרסק

מכונאי בעל נטיות אובדניות משדה התעופה בסיאטל גנב מטוס מהשדה וריסק אותו על אי הממוקם עשרות ק"מ ממקום ההמראה • אין נפגעים נוספים באירוע

מערכת היום
, עודכן

בהלה בסיאטל: מטוס נוסעים נחטף הלילה (בין שישי לשבת) משדה התעופה הבינלאומי בעיר הגדולה במדינת וושינגטון בארצות הברית והתרסק לאחר שמטוס קרב של חיל האוויר האמריקני רדף אחריו.

על פי דיווחים בכלי התקשורת המקומיים, המטוס מדגם Q-400 של חברת "אלסקה אירליינס" נגנב על ידי עובד חברת תעופה אחרת. עדי ראייה הפיצו סרטונים ברשתות החברתיות שמראים את כלי הטיס הגנוב מבצע "שמיניות באוויר" בשעה שמטוס קרב מדגם F-15 דולק בעקבותיו.

על פי כלי התקשורת המקומיים המטוס הדו מנועי התרסק על אי במחוז פירס הסמוך. חברת אמריקן אירליינס הסבירה כי המטוס היה ריק מנוסעים בשעה שנגנב.

הטייס החוטף הוא, כך מתברר, מכונאי העובד בשדה התעופה. המשטרה המקומית ציינה כי הוא מוכר לרשויות כבעל נטיות אובדניות וכי תכניתו מלכתחילה הייתה לחטוף מטוס ריק מנושאים ולרסק אותו במקום מבודד. לאחר שהתברר כי לא מדובר באירוע חריג או בעל גוון טרוריסטי, חזר שדה התעופה לשגרה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...