רמי כהן (במרכז). הפועל ת"א נוקטת יד קשה כנגד האוהדים // רמי כהן (במרכז). הפועל ת"א נוקטת יד קשה כנגד האוהדים

הפ' ת"א תמנע כניסה מאוהדים מתפרעים

החל מהעונה הקרובה הנהלת האדומים תפעל ביד קשה כלפי אוהדים שיתפרעו במשחקים בדרייב אין • בעקבות ההתפרעות במשחקים נגד אשדוד ומכבי ת"א יסגרו השורות הראשונות בארבעת משחקי הבית הראשונים

הפועל תל אביב קיבלה החלטה לשנות את המדיניות ולפעול בנחישות כלפי אוהדים שיתפרעו במשחקים בהיכל הדרייב-אין בעונה הקרובה ואף למנוע את כניסתם למשחקי הבית, כך הודיעו נציגי המועדון בבית הדין של איגוד הכדורסל במהלך דיון על התפרעות האוהדים במשחקים מול מכבי אשדוד ומכבי תל אביב ברבע הגמר ובחצי הגמר.

בעקבות כך החליטו הדיינים לא להפעיל את עונש הרדיוס שעמד לאדומים, אלא להסתפק בסגירת ארבע השורות הראשונות בארבעת משחקי הבית הראשונים של הקבוצה בעונה הקרובה, פרט ליציע בו יישבו אוהדי הקבוצה היריבה, וגם להטיל על הקבוצה קנס בסך 15,000 שקל.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...