"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התעוררה עם נחש פיתון במיטה
תושבת לונדון לא האמינה למראה עיניה כשהתעוררה ולצדה זוחל באורך מטר • בצער בעלי חיים מעריכים: הנחש ברח בגלל גל החום הפוקד את לונדון
הנחש שנלכד // צילום: RSPCA

התעוררה עם נחש פיתון במיטה

תושבת לונדון לא האמינה למראה עיניה כשהתעוררה ולצדה זוחל באורך מטר • בצער בעלי חיים מעריכים: הנחש ברח בגלל גל החום הפוקד את לונדון

מערכת היום
, עודכן

בעלי חיות מחמד רבים רגילים להתעורר עם החבר שלהם לצדם במיטה, אך מה רבה הייתה הפתעתה של תושבת לונדון כשהתעוררה ביום שני האחרון ולצדהשכב נחש באורך מטר. והוא אפילו לא היה שלה.

אחרי שהתאוששה מהפאניקה הראשונית שאחזה בה, ברחה אל מחוץ לחדר השינה והתקשרה לארגון סיוע לבעלי חיים הגדול בבריטניה, ה- RSPCA, ואלו שלחו בבהילות את ג'יל סנדרס,לוכד נחשים.

כשהגיע לוכד הנחשים לדירה, לא הצליח למצוא את הפיתון המלכותי, שככל הנראה ברח מהטרריום שלו, בחדר השינה. "הדיירת המסכנה נבהלה כפי שלא נבהלה בחיים כשמצאה את הנחש מכורבל לצדה", סיפר סנדרס. "היא ניסתה ללכוד את הנחש בחדר השינה שלה, אבל כשהגעתי, הנחש נעלם ולא הצלחתי להבין היכן נעלם".

לוכד הנחשים עזב את המקום לא לפני שביקש ממנה ליצור עמו קשר אם תתקל את הנחש. לבסוף לכד סנדרס למחרת את הנחש במסדרון הדירה. הנחש נאסף על ידי ארגון צער בעלי חיים מקומי, שמסר כי הנחש ניצל אתגל החום שפוקד את לונדוןשבשועות האחרונים שכן בקיץ ישנם יותר מקרי בריחת נחשים בעקבות החום הרב שגורם לזוחלים להיות פעילים יותר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...