"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גרמניה: "איראן הרחיבה את יכולות הסייבר שלה"
ארגון הביון של המדינה האירופאית פרסם דו"ח לפיו טהרן עלולה להוות איום על חברות ומכוני מחקר ביבשת • דר הפנים הגרמני: "איראן הגדילה את כמות התקיפות תוך כדי המ"ומ על הסכם הגרעין"
מתקפת סייבר (אילוסטרציה) | צילום: getty iamges

גרמניה: "איראן הרחיבה את יכולות הסייבר שלה"

ארגון הביון של המדינה האירופאית פרסם דו"ח לפיו טהרן עלולה להוות איום על חברות ומכוני מחקר ביבשת • דר הפנים הגרמני: "איראן הגדילה את כמות התקיפות תוך כדי המ"ומ על הסכם הגרעין"

מערכת היום
, עודכן

מסמך שפרסם היום (שלישי) ארגון הביון הגרמני BVF חושף כי איראן הרחיבה משמעותית את יכולות יחידות הסייבר שלה וכי הן מהוות איום על בטחונה של המדינה.

בדו"ח שנתי שפרסם ארגון המודיעין נכתב כי יכולות הסייבר החדשות של טהרן מהוות איום ברור לחברות גרמניות ואירופאיות ולמכוני מחקר הפועלים ביבשת.

מפרסם המסמך, שר החוץ הגרמני הורסט סיהופר, ציין כי קיימת עליה מתמידה במתקפות הסייבר שעל פי החשד מקורן באיראן מאז שנת 2014 , תוך כדי שגרמניה הייתה מעורבת בשיחות על הסכם הגרעין עם איראן.

אתמולתקף נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, את איראן והזהיר כי לאיומיה על ארה"ב יהיה מחיר כבד. "אל תאיים עוד על ארצות הברית, או שתסבול מתוצאות שכמותן נראו רק מעט פעמים בהיסטוריה. לא נסבול את איומי האלימות והמוות של יותר", כתב טראמפ בתגובה לדברי ושל נשיא איראן, רוחאני.

נשיא איראן רוחאני הזהיר אתמול את נשיא ארה"ב כימלחמה עם איראןתהיה הרסנית עבור האמריקנים. לפי הדיווח בסוכנות הידיעות האיראנית IRNA, רוחאני אמר לדיפלומטים איראניים כי "ארצות הברית צריכה לדעת ששלום עם איראן הוא אב כל הסכמי השלום, ומלחמה עם איראן היא אם כל המלחמות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...