"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות הפרסום ב"ישראל היום": נמצאה הישראלית שנעדרה במקסיקו

טל סמירה בת ה-22, שהקשר עימה אבד לפני ארבעה ימים, ראתה את הידיעה על היעדרותה באתר "ישראל היום" ויצרה קשר עם בני משפחתה • אימה: "הייתי בפחד מוחלט, הרי מדובר במדינה מסוכנת"

טל סמירה

בעקבות הפרסום ב"ישראל היום":טל סמירה (22), המטיילת הישראלית שנעדרה במקסיקו, נמצאה הלילה (ראשון) בריאה ושלמה. סמירה נעדרה בארבעת הימים האחרונים לאחר שעל פי המידע שמסרה לקרוביה, היא יצאה לטיול שהיה אמור להימשך כמה שעות.

סמירה ראתה אתהידיעה באתר "ישראל היום"על היעדרותה ויצרה קשר עם משפחתה. אנדריאה סמירה, אימה של טל, סיפרה ל"ישראל היום": "היא החליטה לשנות מסלול בדקה ה-90 ולא הודיעה לנו. הייתי בפחד מוחלט הרי מדובר במדינה שבה יש סחר בנשים ופשעמאוד מסוכן.

"קיבלנו טלפון קצת אחרי השעה 04:00 ותודות לפרסומים אנשים הגיעו אליה והיא יצרה קשר. ביום שני הקרוב היא אמורה לנחות בישראל. זה היה מאוד מוזר שהיא לא דיברה איתי כי במשך שמונה חודשים שהיא מטיילת דיברנו כל יום וכעת היא פשוט הגיעה לאזור מבודד אליו היא לא תכננה להגיע ולא יכלה ליצור איתי קשר. אני מאוד שמחה שהסיפור הסתיים ככה, תודה רבה לכולם".

הפעם האחרונה שנוצר קשר עם טל סמירה הייתה לפני ארבעה ימים, זמן קצר לפני שיצאה לטיול. סמירה הייתה אמורה לצאת לנסיעה בת שבע שעות בתוך מקסיקו, אך מאז העדכון האחרון שמסרה, לפיו הייתה אמורה לצאת לנסיעה בעוד זמן קצר, אבד הקשר עימה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר