"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הדיירים החדשים של האח הגדול איכזבו
רוב הדיירים החדשים לא הבינו את המעמד ולא התכוננו אופנתית כראוי, אך היו מעטים שהצילו את המצב. ביקורת אופנה
אדל ואביבית בכניסה לבית // צילום: אורן בן חקון

הדיירים החדשים של האח הגדול איכזבו

רוב הדיירים החדשים לא הבינו את המעמד ולא התכוננו אופנתית כראוי, אך היו מעטים שהצילו את המצב. ביקורת אופנה

,עודכן

העונה הנוכחית של האח הגדולהתחילה בהתרגשות רבה שנהפכה יחסית מהר ללא מעניינת. אך בתכניות האחרונות, עם הכניסה הזמנית של הדיירים המוכרים העונה התחילה להמריא. אך כמו שהם באו בסערה כך גם הם הלכו והבית חזר לקדמותו עם דרמות מוגזמות של דיירים שמתחילים להשתגע. צוות ההפקה הרגיש את המצב, והציעו לאביבית ואדל לחזור לבית, יחד עם כניסת הדיירים החדשים.

התכנסנו כל החברים על הספה עם טייק אווי וחטיפים כדי לצפות ולראות מי יהיו הדיירים החדשים שהאח הגדול בחר להכניס כדי להרים את האווירה וכמובן לנתח את מה שהם לבשו למעמד.

הדייר הראשון שנכנס היה אלי זרקה, גבר בן 30 שחי בקוסטה ריקה בתוך אוטובוס נטוש שהפך לבית. אלי במקור מאשקלון, ובעברו היה אלוף ישראל בגלישת רוח. הוא אומר שהוא אוהב לעשות הכל בדרך שלו, איך שהוא מחליט, וכך גם הוא החליט ללבוש פיג'מה כחולצה של בילבונג לכניסה לבית האח, אותה שילב עם טי שירט וג'ינס שחור.

לא השקיע. אלי זרקה // צילום: אורן בן חקון

הדיירת השניה שנכנסה לבית האח היא דניאל גרינברג, בת 24 ממיתר, שמתארת את עצמה כ"משפחתית עם אופי של בת 40, אבל אם מישהו 'יביא לי את העצבים' אני לא אעצור את עצמי". השמלה של דניאל בעיצובה של עדן לוי הכעיסה אותנו, לא ממש הבנו אם זה שרוול ארוך או גופיה עם מחשוף, מיני או ארוך. שילוב האלמנטים והטרנדים בשמלה אחת השתבש ומשהו שם לא עבד. דניאל היא בחורה חזקה שנראית מצוין, פאשניסטה היא לא.

פאשניסטה היא לא. דניאל גרינברג // צילום: אורן בן חקון

הדייר הבא שנכנס לבית האח הוא משה פסל, בן 28 מגבעתיים ובמקור מנחלים, עובד בתנועת הליכוד ומאוד אוהב את מדינת ישראל, וזו הסיבה שהחליט ללבוש חליפה בצבעי הדגל. משה לבש חליפה בצבע כחול רויאל של מרקיזיו אותה הוא שילב עם חולצת טי שירט לבנה וכמובן גם סניקרס לבנות. סטייל אין לו אבל נדמה שהוא יהיה דמות מעניינת בבית.

אוהב את המדינה. משה פסל // צילום: אורן בן חקון

הדייר הבא שנכנס הוא עמוס חלפון בן 55, העוסק בתחום ייצוג אמנים והפקות, וכנראה החליט שהוא רוצה להיות אומן וטאלנט בעצמו. עמוס אומר שהרבה דברים מרגיזים אותו אבל הוא איש של שלום. עמוס לבש טוטאל לוק שחור, ז'קט של קסטרו ומכנסיים של זארה. אין לו באמת אמירה אופנתית ונראה שהוא הלך על בטוח.

החליט להיות טאלנט בעצמו. עמוס חלפון // צילום: אורן בן חקון

ואז הגיעה מלכת השכבה, בר סנדלר, שהופיעה עם חיוך גדול ורצון לכבוש את המסך ולהפוך לכוכבת. סוף סוף ראינו קצת פאשן על המסך. בר לבשה שמלה זוהרת של מעצב האופנה דרור קונטננטו, גזרת השמלה החמיאה לה, התאימה לגילה והיתה מדויקת לאירוע מסוג זה.

מלכת השכבה. בר סנדלר // צילום: אורן בן חקון

אבל שם זה לא נגמר, כי הנה הגיעו להן אדל בספלוב ואביבית בר זוהר, שהיה נראה שהן יוצאות מהלימוזינה והולכות להשאיר אבק לכולם. אדל לבשה שמלת ערב שחורה וסקסית של מעצבת האופנה אוריה עזרן, והיתה זוהרת ויפה מתמיד, עם איפור מדויק של אדווה אלמקיאס ועיצוב שיער של עידן אמר. רק השיזוף היה מוגזם מידי.

משאירות אבק לכולם. בספלוב ובר זוהר // צילום: אורן בן חקון

אביבית בר זוהר, שבינה לבין המילה שיק אין כל קשר במציאות, לבשה שמלת בלייזר כסופה של דניאלה מטרמן. השמלה עצמה היתה יפה, רק חבל שהמחשוף היה חסר כל פרופורציה והיה קשה להעריך אותה כמו שצריך.

אם יש מישהי שהצילה את המצב מבחינה אופנתית זו כמובן הפאשינסטה לירון ויצמן, מנחת התוכנית, שכל פעם מצליחה מחדש. לירון לבשה שמלה א-סימטרית של אלון לבנה ונעליים של סטיב מאדן עם תכשיטים של ה.שטרן. את המראה הלבישה הסטייליסטית הקבועה שלה סיון חימי, שעושה עימה עבודה נפלאה. המראה היה זוהר, צעיר ומרענן בדיוק כמו לירון. נראה שלירון הבינה שצוות מנצח לא מחליפים. מראה השיער המוקפד של מאור קידושים והאיפור של תהילה גוטליב השלימו את המראה למדויק.

כמו תמיד, מצילה את המצב. לירון ויצמן // צילום: אורן בן חקון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו