אחרי מספר שנים לא מבוטל של שתיקה, יהודית רביץ חוזרת עם אלבום חדש, כפול, "סופות של חול", ומשיקה אותו במופע חדש במועדון התיאטרון ביפו. אנחנו היינו שם עם עוד מאות מעריצים.
השניים צולמו בחופשה בפלורידה בפעם הראשונה בינואר השנה, שם למעשה נחשפה הזוגיות, וכבר אחרי הפפראצי הם הגיעו יחד לטקס הגראמי. בראיון ל"פיפל מגזין" אמרה אדל כי היא רוצה ללדת שלושה ילדים עד גיל 30. כהן הגיע להוואי לצילומים שנערכו שבוע. תפקיד זה מצטרף לכמה סדרות שבהן כיכב, למשל, "העשב של השכן", "גיבורים" ועוד. בנדק מסר: "מאחל לאוהד הצלחה בתפקידו ומשוכנע שיידע להוביל את שח"ם בביטחה למחוזות שבהם עדיין לא היה, ובמקביל יצליח לקדם ולחזק את מקומה וחשיבותה של התרבות בארץ ולהפכה לכלי חברתי". עכשיו קנולר יהיה זה שיוביל את כל השחקנים אל משכן הכנסת לטובת פגישות עם ח"כים ושרים. בהצלחה.
צילום: מיקי שמידט
בעוד כמה ימים שני כהן תהפוך לאמא הכי עסוקה במדינה - גם צילומי "ארץ נהדרת" וגם תפקיד אמא חדשה ליהלי העוללה שלה ושל גלעד בעלה. כהן, שלא יכולה להיפרד מבתה, יצאה עם יהלי לשילב בתל אביב לטובת קניות ועל הדרך למדה טקסטים במקום לעשות זאת במשרדי ההפקה. כן ירבו אמהות כמותה.
סוף סוף זה קרה: לאחר תשעה חודשים הזמרת הבריטית המצליחה אדל (24) ובן זוגה סיימון קונקי (38), איש עסקים גרוש פלוס ילדה, הפכו הורים לבן. בעבור אדל מדובר בפעם הראשונה. לעניין הלידה טרם התקבל אישור רשמי מאדל עצמה או מאנשיה, ובתקשורת הבריטית כבר יודעים לספר כי הזמרת מאושרת מהלידה. הזמרת הודיעה על הריונה בחודש יוני האחרון באתר הרשמי שלה, שבו כתבה: "לעונג לי להודיע שסיימון ואני מצפים לילדנו המשותף הראשון, רציתי שתקבלו את הבשורה ישירות ממני. באופן טבעי, אנחנו בעננים ומאוד נרגשים, אבל בבקשה כבדו את פרטיותנו ואת התקופה היקרה הזו".
השחקן הישראלי אסף כהן, המוכר לכם כסוכן הישראלי באחת הסדרות האמריקניות המצליחות בעולם, "הפמליה", לוהק לתפקיד אורח בסידרה חדשה. ל"ישראל היום" נודע כי כהן לוהק לאחרונה לסידרת הדגל של רשת ABC האמריקנית "Last Resort" בתפקיד אורח גדול. כהן יגלם דמות של חייל אמריקני המתמודד עם קשיים ביחידת הקומנדו שאליה הגיע. הסידרה מספרת על צוות קומנדו של ארה"ב שאמור לירות טילים על פקיסטן מצוללת גרעינית. הצוות מסרב לעשות זאת וארה"ב מכריזה עליהם כאויבי המדינה, מה שגורם לחברי הצוות לרדת למחתרת ולחפש דרך לטהר את שמם.
השחקן אוהד קנולר נבחר להיות יו"ר שח"ם (ארגון השחקנים בישראל). הוא יחליף את כוכב "סברי מרנן", דביר בנדק, לאחר כהונה בת חמש שנים.
