"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכירו את הטרנד החדש לאיפור העיניים
ג'יג'י חדיד וריהאנה כבר אימצו את הלוק: תשכחו מהאיילינר השחור, הצבע הלבן כאן כדי להישאר. כך תעשו זאת נכון
ריהאנה אימצה // צילום: מתוך האינסטגרם

הכירו את הטרנד החדש לאיפור העיניים

ג'יג'י חדיד וריהאנה כבר אימצו את הלוק: תשכחו מהאיילינר השחור, הצבע הלבן כאן כדי להישאר. כך תעשו זאת נכון

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

הכירו את הטרנד החדש בתחום הביוטי לפי מגזין INSTYLE: איילינר בצבע לבן.

ג'יג' י חדיד, ווילו סמית', קריסטין סטויארט וריהאנה, כולן אימצו את הטרנד בדרך מסויימת. בו נלסון, מאפר של כוכבות בהוליווד, הרחיק לכת עם קריסטין סטיוארט, עם איילינר לבן מעל העפעף, כולל הדבקת אבני פנינה לאורך.

ומה אומרים המאפרים בארץ? "איילינר לבן הוא טרנד לוהט לקיץ, שמתכתב נהדר עם השיזוף והמראה המרענן", אומר המאפר יוסי תורג'מן לבית האיפור יוסי ביטון. "כל מי שרוצה קצת לצאת מהשגרה, להיות נועזות יותר ולא להיראות כמו 'עוד אחת' שעוברת ברחוב, תאמץ את המראה".

לדבריו, הטרנד מהווה ריענון לשיגרת האיפור, ומשמש כצבע הארה. הוא המשלים האידיאלי לכל עין קטנה שחולמת להיות גדולה, בולטת יותר ואפילו מוארת. בעלת עיניים קטנות וחולמת על עיניים גדולות ומודגשות? הצבע הלבן יגשים לך את החלום.

"מבחינת הטרנד העולמי, זה שהצבע הלבן מגיע בסערה זה רק מתבקש, הרי בשנים האחרונות הצבעים בפנים הפכו להיות על טהרת הגוונים הטבעיים, הניוד. מה שהופך את הלבן למשלים הכרחי", מנמק תורג'מן.

לשאלה מה פתאום עכשיו ומאיפה הכל התחיל עונה גילי אלגבי , מאפר וארט דירקטור, "זה התחיל בשנות ה- 60 עם הדוגמנית בעלת העיניים הגדולות והעגולות טוויגי ,שאהבה להדגיש את העין בפס לבן מעל האיילינר השחור, ובשילוב מריחת מסקרה שחורה לריסים, שהעניקה לעיניים שלה עוד מימד שמגדיל ומבליט אותן".

לדבריו, המגמה עכשיו שונה, "אומנם האיילנר הלבן מגדיל את מראה העין, אך הכוונה היא לא להדגשת העין כמו שעושה הקו השחור, המטרה היא הדגשת הפנים, שלרוב נטולות איפור, או באיפור בגוון טבעי, והאיילנר הלבן למעשה דומיננטי ומשתלט על מראה האיפור הנקי. וזה אכן משנה את חוקי המשחק של האיפור", מוסיף אלגבי .

לשאלה האם הטרנד יתפוס עונה אלגבי בחיוך: "איפרתי כך בעבר את נועה קירל באחד מהשערים אליהם הצטלמה. זה מתאים למי שאוהבת לצאת מהשגרה, לצאת מהקווים ומהמוסכמות, זה מראה אחר, מגניב ושונה. אני מאמין שיהיו מעט ישראליות שיאמצו את הטרנד, לא משהו שישטוף את הרחוב".

איילינר לבן של מאק // צילום: יח"צ

איך תאמצו את הטרנד?

באדיבות יוסי ביטון

•רצוי להשתמש במוצר שהוא ג׳ל, שנותן לנו עמידות גבוהה בחום הישראלי, שלא ימרח, כי אז הוא יהיה פחות מחמיא. או שניתן לבצע את הקו מעל העפעף בצמוד לריסים באמצעות עיפרון לבן ושילוב של צללית לבנה.

•רצוי למרוח את הקו הלבן מעל קו הריסים העליון, לקבלת מראה חתולי וסקסי.

•ניתן לבצע על קו ריסים תחתון ועל קו המים הפנימי של העין. רצוי לבצע באמצעות עיפרון לבן במעט צללית לבנה.

•ניתן לצייר נקודות אור בזוויות הפנימיות של העיניים, או נקודות אור מעל ומתחת לאישון (ממש מעל לקו הריסים) לתת הארה לעין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...