"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר תיגבור הכוחות ברמת הגולן, צה"ל תיגבר את מערך גילוי הירי מהרצועה
מתגברים כוחות בצפון ובדרום: בעוטף עזה הוצבו מכ"מים טקטיים שמשפרים את ההתרעה מפני פצצות מרגמה
טנק בתצפית מול עזה

לאחר תיגבור הכוחות ברמת הגולן, צה"ל תיגבר את מערך גילוי הירי מהרצועה

מתגברים כוחות בצפון ובדרום: בעוטף עזה הוצבו מכ"מים טקטיים שמשפרים את ההתרעה מפני פצצות מרגמה

, עודכן

על רקע המתיחות ההולכת וגוברת בעזה, תיגבר צה״ל בעת האחרונה את המערך של גילוי ירי תלול מסלולסביב עוטף עזה, ובין היתר הוצבו לאחרונה בגיזרה מכ"מים טקטיים נוספים שנועדו לשפר את הגילוי וההתרעה מפני נפילת פצצות מרגמה.

בעת האחרונה חל שיפור גםביכולות מערכת כיפת ברזלליירט פצצות מרגמה קצרות טווח שנורו לעבר העוטף. נוכח המתיחות הגדולה באזור הרצועה, פרוסות סוללות כיפת ברזל באופן נרחב מאוד להגנה על יישובי העוטף.

תיגבור הכוחותלאורך גבול הרצועה, מצטרף לתיגבור הכוחות שעליו החליטו בצה"ל הבוקר (ראשון) בסמוך לגבול הסורי, כחלק מההיערכות ומוכנות צה״ל למול ההתפתחויות ברמת הגולן הסורית.

ההחלטה על תגבור כוחות צה"ל בגבול הסורי בשריון וארטילריה, התקבלה לאחר הערכת מצב שהתקיימה בפיקוד הצפון. דובר צה"ל מסר הבוקר כי כי "צה״ל רואה חשיבות רבה בשמירה הסכם הפרדת הכוחות בין ישראל לסוריה משנת 1974. כמו כן, ימשיך צה"ל לעמוד על עקרון אי-המעורבות בנעשה בסוריה, לצד מדיניות של תגובה נחרצת למול פגיעה בריבונותה של מדינת ישראל ויצירת סיכון לתושביה. סיוע הומניטרי מצד ישראל ניתן מזה שנים ונמשך בימים אלה, לאור הצורך הקיים בו".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...