"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נהריה: גורקה קרוב לחתימה
המאמן שעזב את תפקיד העוזר בהפועל ירושלים, סגר את תנאיו אצל הסגולים לעונה הבאה • אריק אלפסי סירב לחזור בו מהודעת העזיבה למרות הלחצים שהופעלו
צילום: עודד קרני // גורקה. יוצא לדרך חדשה?

נהריה: גורקה קרוב לחתימה

המאמן שעזב את תפקיד העוזר בהפועל ירושלים, סגר את תנאיו אצל הסגולים לעונה הבאה • אריק אלפסי סירב לחזור בו מהודעת העזיבה למרות הלחצים שהופעלו

יעקב מאיר
, עודכן

מיקי גורקה קרוב לחתימה בעירוני נהריה. הסגולים חיפשו מאמן בשבועות האחרונים במקומו של אריק אלפסי ובשעות האחרונות סגרו עם גורקה, שעזב את תפקידו כעוזר מאמן בהפועל ירושלים, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום".

בנהריה בדקו בשבועות האחרונים מספר אופציות, ביניהן שרון דרוקר, שבסופו של דבר נשאר בהפועל אילת. לחצים גם הופעלו על אריק אלפסי לחזור בו מהחלטת העזיבה, אך הוא סירב. בסופו של דבר נבחר גורקה מבין שורת מועמדים.

גורקה (45) מונה באמצע העונה החולפת לעוזרו של מודי מאור בהפועל ירושלים, כדי לסייע לו להתמודד עם המצב הקשה בו הייתה שרויה הקבוצה. בסופו של דבר מאור פוטר, וגורקה נשאר לעבוד גם לצדו של עודד קטש איתו הגיע עד לחצי גמר הפיינל פור.

בחודש דצמבר האחרון פוטר גורקה מאימון בני הרצליה אחרי שתי עונות רצופות בהן הוביל את הקבוצה לשלב רבע גמר הפלייאוף ולשלב הבתים במפעל היורופקאפ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...