"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארוחת הבוקר הבריטית שאיש לא הצליח לסיים
בית קפה בעיר דונקסטר מציע לסועדים את המנה "שליחות קטלנית 2" • למסיים המנה מובטחת כניסה ל"היכל התהילה" המקומי • המנה כוללת בין היתר: שמונה נקניקיות, שמונה חתיכות בשר חזיר, שמונה ביצים, שמונה לביבות ועוד
המנה המושחתת // צילום: מתוך פייסבוק

ארוחת הבוקר הבריטית שאיש לא הצליח לסיים

בית קפה בעיר דונקסטר מציע לסועדים את המנה "שליחות קטלנית 2" • למסיים המנה מובטחת כניסה ל"היכל התהילה" המקומי • המנה כוללת בין היתר: שמונה נקניקיות, שמונה חתיכות בשר חזיר, שמונה ביצים, שמונה לביבות ועוד

אסף גולן
, עודכן

רוצים להיכנס להיכל התהילה הבריטי בתחום הקולינריה? כדאי לכם לבקר בבית הקפה הבריטי "פלייס פארם" בעיר דונקסטר, שמגיש ב-15 פאונד, כ-70 שקלים, ארוחה שנקראת "שליחות קטלנית 2", או בתרגום טוב יותר, "המחסל 2", ברפרנס לסרט בו מככב ארנולד שוורצנגר.

מדובר בארוחת בוקר ענקית ויוצאת דופן בגודלה שעד היום אף אחד לא הצליח לסיים אותה. הארוחה כוללת שמונה נקניקיות, שמונה חתיכות בשר חזיר, שמונה ביצים, שמונה לביבות ענק, שעועית מטוגנת, עגבניות, ושמונה טוסטים כשלידם קנקן קפה או תה.

איש עדיין לא הצליח לסיים את המנה // צילום: מתוך פייסבוק

מדובר בארוחת ענק של ממש שמספר הקלוריות שבה עולה על 4,000, והיא נחשבת לאתגר הגדול ביותר של המקום אחרי שהסועדים עמדו ביעד הקודם, ארוחה שנקראת "שליחות קטלנית 1", ומחירה עמדה על 7.5 פאונד, כ-35 שקלים.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

בעלי המקום טד פיליפס סיפר: "אחרי שמספר אזרחים הצליחו לחסל את הארוחה הקודמת ונכנסו להיכל התהילה של המסעדה, החלטנו להכפיל את הגודל של הארוחה וככה לראות האם יש מישהו שמסוגל לעמוד ביעד הזה".

המנה: 8 נקניקיות, 8 חתיכות בשר חזיר, 8 ביצים, 8 לביבות ענק, שעועית מטוגנת, עגבניות, ו-8 טוסטים כשלידם קנקן קפה או תה // צילום: מתוך פייסבוק

"השקנו את האתגר כבר לפני כמה חודשים ועד היום אף אחד, כולל אנשים שהגיעו רעבים מאוד, לא הצליח לעמוד באתגר הנוכחי שלנו ולהירשם על קיר התהילה", אמר.

עד כה בית הקפה העלה לפייסבוק שלו תמונות של סועדים רבים העומדים מתוסכלים מול האתגר חסר התקדים של המסעדה. פיליפס מבטיח תהילת ענק על הקיר שלו ובעולם האגדות הבריטי למי שיצליח לאכול את הכמות העצומות הללו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...