"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עימות חריף בין פרץ לגבאי: "הביא את המפלגה לשפל חסר תקדים"
סערה בעבודה על רקע החלטת היו"ר גבאי לבטל את הבחירות לוועידה • פרץ: "דמוקרטיה זה לא דבר נוח - אבל בחרנו בה והיא מחייבת"
עימות חסר תקדים, פרץ וגבאי // צילום: גדעון מרקוביץ, אורן בן חקון

עימות חריף בין פרץ לגבאי: "הביא את המפלגה לשפל חסר תקדים"

סערה בעבודה על רקע החלטת היו"ר גבאי לבטל את הבחירות לוועידה • פרץ: "דמוקרטיה זה לא דבר נוח - אבל בחרנו בה והיא מחייבת"

, עודכן

עימות חריף פרץ היום (שלישי) בישיבת הנהלת מפלגת העבודה, על רקע כוונתו שלהיו"ר אבי גבאילבטל את הבחירות לוועידת המפלגה. יו"ר ועדת החוקה של המפלגה, שר המשפטים לשעבר דוד ליבאי, הטיח בגבאי כי "אם ההחלטה הזאת תעבור, הליכוד יישאר המפלגה הדמוקרטית האחרונה בישראל".

ח"כ עמיר פרץ תקף גם הוא אתגבאי, ואמר לו: "הפכת את המפלגהלמקום של עסקנות. זהו מאבק על דמותה הדמוקרטית של מפלגת העבודה ועל דמותה כמפלגה שמייצגת את הפריפריה. לא ייתכן שמתוך כ-5,300 חברים שאתה מייעד לוועידה, 750, כ-15%, יהיו מתל אביב. המהלך הזה יהפוך אותנו למפלגת מדינת תל אביב".

פרץ, גבאי וליבאי // צילום: אורן בן חקון, משה שי, גדעון מרקוביץ'

פרץ הוסיף כי "אחרי תהליך כל כך ארוך, שכלל גם החלטת בית משפט בדבר עריכת הבחירות, מבטלים אותן בהינף יד, זהו מהלך אנטי דמוקרטי מובהק. נכון, דמוקרטיה זה דבר לא נוח, אבל אנחנו בחרנו בדמוקרטיה והיא מחייבת אותנו להידברות ולהסכמות".

גבאי הגיב לפרץ, ואמר כי "חבל שיש מי שלא מסוגל להודות בהפסדיו. אנו מציעים למי שמתקשה להיפרד מקבלני קולות, ממפקדי ארגזים וממניפולציות להפנים את המציאות החדשה. מי שמפסיד בבחירות נאלץ לשלב ידיים ולסייע במשימה, או לחפש לעצמו, ולא בפעם הראשונה, מפלגה זמנית אחרת".

ח״כ עמיר פרץ התייחס לתגובתו של אבי גבאי לדבריו, ואמר כי ״זאת תגובה מביכה של מי שהביא את המפלגה לשפל חסר תקדים. אני מציע לרכז את המאמצים בלהחזיר את הציבור העצום שברח מאיתנו השנה, ולא להשקיע בהשמצות והכפשות, בטח לא כאלה שממומנות מכספי ציבור".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...