"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: עשרות צעירים רוקדים בחופי ת"א
במסגרת שבוע "תגלית" הגיעו יותר מ-6,000 יהודים מהתפוצות • בין היתר רקדו הצעירים באתרים מרכזיים בעיר
משתתפי תגלית בתל אביב // צילום: ארז עוזיר

צפו: עשרות צעירים רוקדים בחופי ת"א

במסגרת שבוע "תגלית" הגיעו יותר מ-6,000 יהודים מהתפוצות • בין היתר רקדו הצעירים באתרים מרכזיים בעיר

חנן גרינווד
, עודכן

מחברים את יהודי התפוצות לשורשים:יותר מ-6,000 צעירים מרחבי העולם הגיעו השבוע לישראל, במסגרת "שבועתגליתבתל אביב". הצעירים, בגילאי 26-18 גדשו את העיר ולמדו על תפקידה בעיצוב החברה הישראלית-המודרנית, והשפעתה על הקהילה הבינלאומית במגוון תחומים.

צפו בצעירים רוקדים בחופי העיר:

צילום: פז בר

מעל 1,200 משתתפים יעברו בכל יום השבוע באופן עצמאי בתחנות ברחבי העיר ויהנו מפעילויות מושקעות ומאטרקציות אורבניות, ביניהם סדנאות יוגה וזומבה, טורניר מטקות, שש-בש וכדור עף חופים בחוף ירושלים, הרקדה המונית וסדנת תיפוף עם להקת "מיומנה" בכיכר הבימה ועוד. בנוסף יתקיים פסטיבל רחוב עם הופעה של להקת התקווה 6 בגן הפסגה. בין היתר פגשו הצעירים את ראש עיריית תל אביב רוני חולדאי.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

"אנו שמחים להמשיך במסורת "שבוע תגלית בתל אביב" זו השנה הרביעית, ובמהלכה, לחשוף בפני צעירי התפוצות את פניה המגוונות של התרבות הישראלית העכשווית", אמר גידי מרק, מנכ"ל תגלית. "אני סבור כי הבילוי האינטנסיבי והמפגש האישי עם הקהילות שחיות בתל-אביב, מעמיק את היכרותם האישית עם העם הישראלי ומעניק להם חיבור משמעותי לזהותם היהודית. במהלך עונת הקיץ, תגלית תציין שתי אבני דרך משמעותיות: חגיגות 18 שנה להקמת הפרויקט והגעה של 33,000 משתתפים מ-33 מדינות מרחבי העולם לישראל".

משתתפי תגלית עם רון חולדאי // צילום: תומר שלום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...