צפו: עשרות צעירים רוקדים בחופי ת"א
במסגרת שבוע "תגלית" הגיעו יותר מ-6,000 יהודים מהתפוצות • בין היתר רקדו הצעירים באתרים מרכזיים בעיר
,עודכן
מחברים את יהודי התפוצות לשורשים:יותר מ-6,000 צעירים מרחבי העולם הגיעו השבוע לישראל, במסגרת "שבועתגליתבתל אביב". הצעירים, בגילאי 26-18 גדשו את העיר ולמדו על תפקידה בעיצוב החברה הישראלית-המודרנית, והשפעתה על הקהילה הבינלאומית במגוון תחומים.
צפו בצעירים רוקדים בחופי העיר:
צילום: פז בר
מעל 1,200 משתתפים יעברו בכל יום השבוע באופן עצמאי בתחנות ברחבי העיר ויהנו מפעילויות מושקעות ומאטרקציות אורבניות, ביניהם סדנאות יוגה וזומבה, טורניר מטקות, שש-בש וכדור עף חופים בחוף ירושלים, הרקדה המונית וסדנת תיפוף עם להקת "מיומנה" בכיכר הבימה ועוד. בנוסף יתקיים פסטיבל רחוב עם הופעה של להקת התקווה 6 בגן הפסגה. בין היתר פגשו הצעירים את ראש עיריית תל אביב רוני חולדאי.
את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום
"אנו שמחים להמשיך במסורת "שבוע תגלית בתל אביב" זו השנה הרביעית, ובמהלכה, לחשוף בפני צעירי התפוצות את פניה המגוונות של התרבות הישראלית העכשווית", אמר גידי מרק, מנכ"ל תגלית. "אני סבור כי הבילוי האינטנסיבי והמפגש האישי עם הקהילות שחיות בתל-אביב, מעמיק את היכרותם האישית עם העם הישראלי ומעניק להם חיבור משמעותי לזהותם היהודית. במהלך עונת הקיץ, תגלית תציין שתי אבני דרך משמעותיות: חגיגות 18 שנה להקמת הפרויקט והגעה של 33,000 משתתפים מ-33 מדינות מרחבי העולם לישראל".
משתתפי תגלית עם רון חולדאי // צילום: תומר שלום
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו