"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דוגמנית הותקפה על ידי כלב פיטבול ופניה הושחתו

כלב פיטבול התנפל על טופ מודל אוסטרלית וכמעט תלש את פניה • סימני הנשיכה הפכו את פניה למעוותות בסגנון פני ה"ג'וקר" מהסרט באטמן

,עודכן
סוזי מקינטוש לפני התקיפה

סוזי מקינטוש לפני התקיפה

טופ מודל אוסטרלית שעברה להתגורר בבריטניה כמעט סיימה את חייה אחרי כשכלב פיטבול התנפל עליה וכמעט תלש את פניה. כעת היא משתקמת ומנסה לחזור לחיים רגילים, למרות שסימני הנשיכה הפכו את פניה למעוותות בסגנון פניו של ה"ג'וקר" מהסרטן באטמן.

הכל התחיל כשסוזי מקינטוש (23) יצאה לטיול עם חבריה באוסטרליה. יחד עם הקבוצה טייל גם כלב פיטבול שהחברים ליטפו ושחקו איתו כל היום. אולם בלילה, בעת שסוזי הלכה לרכב בו ישן הכלב כדי לקחת משהו, היא כנראה הבהילה אותו והוא זינק עליה ופצע אותה קשות.

"התארגנו לשינה ליד הרכב ושכחתי משהו אז חזרתי לרכב כדי לקחת את מה שרציתי. הכלב שכב שם וליטפתי אותו. בתגובה הוא זינק עלי והפיל אותי לקרקע ונשך אותי קשות. הרגשתי ממש שהאף שלי תלוי לי על הפנים לא מחובר" היא שיחזרה את רגעי האימה.

סוזי אחרי התקיפה

הפציעה של סוזי היתה כל כך קשה, עד שהרופאים אמרו לה ששום ניתוח לא יצליח לשקם לגמרי את פניה. מעבר לכך, הכלב חתך חלק מהשרירים והעצבים בפניה של סוזי, כך שהיא לעולם לא תצליח לחייך בצורה מלאה.

"במצב הזה אתה חושב להתאבד. איבדתי את החיים שרציתי שיהיו לי אבל החלטתי להיאבק ולחיות. אני אשקם את החיים שלי", היא מספרת. כדי לשקם את חייה, היא לקחה כבר חלק בסרטון ווידאו של ידוען אחרי הפציעה.

הסרטון זכה לכ-2 מיליון צפיות, אך חלק מהמגיבים המליצו לה למות או לחתוך מחיי הזוהר. סוזי עצמה מתעלמת מההערות המרושעות, ומתכננת לפתוח בקריירה כדוברת עמותה לבני משפחה שעברו התעללות בילדותם. גם סוזי עברה משברים ויחסים בעיתיים עם הוריה מאז גיל 17, ולכן היא מתכוונת להצטרף לעמותה הזו.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר