אם היה אפשר לאכול גלידה כל היום ולהיראות כמו שיר אלמליח, כנראה שזה מה שהיינו עושים. הגלידות החדשות של מגנום הגיעו למשרדנו ויש לנו בשורה בשבילכם: מדובר בגלידות מצויינות.
גלידת שטראוס משיקה טעמים חדשים ומפנקים למותג הפרימיום מגנום דאבל, שהושק בקיץ שעבר, מגנום דאבל פרי יער ומגנום INTESE DARK.
דאבל פרי יער // צילום: יח"צ
לכל שלגוני מגנום דאבל שלוש שכבות ציפוי, המעניקים חווית טעם עשירה ואינטנסיבית. מדובר במוצר שמכיל גלידת שמנת מצופה בשתי שכבות שוקולד, ביניהם קרם עם פירות יער, והוא כל מה שתחלמו לאכול כדי לברוח מהחום של הקיץ הקרוב.
למרות שחששנו מטעם מתוק מידי שלעיתים מורגש בגלידות שוקולד של המותג, כולם הסכימו שהגלידה לא מתוקה מידי, הטוויסט של החמיצות מהפירות יער מורגש ומאזן את הטעמים בהצלחה רבה, והשוקולד עשיר ואיכותי.
אוהבי השוקולד המריר יהנו מאד מהמגנום INTESE DARK, המורכב מציפוי עם 70% קקאו, העוטף גלידת שמנת קטיפתית עם שוקולד מריר, הטועמים אהבו מאד את המוצר, גם אלו שמעדיפים שוקולד חלב על שוקולד מריר.
אוהבים שוקולד מריר? // צילום: יח"צ
מיכל תמרי, מנהלת שיווק גלידת שטראוס, מסרה: "שלגוני מגנום דאבל שוקולד ומגנום דאבל קרמל, שהשקנו בקיץ שעבר יוצעו גם הקיץ. כעת מצטרף למשפחה טעם חדש, פירותי ועשיר".
ניתן להשיג כשלגונים בודדים ובמאגדות מגוונות של 6 יחידות מיני המכילות 3 יחידות פרי יער ו-3 יחידות שוקולד. מחיר לשלגון: החל מ-8 שקלים. ומאגדת, החל מ-24.90
שורה תחתונה: הטעם נשאר גם אחרי, והצלחנו לעצור אחרי גלידה אחת, בכל זאת יש גבול לחגיגה והיום רק יום ראשון. אין ספק שגלידת מגנום דאבל פרי יער מנצחת בנוק אאוט, השוקולד המחוזק גם מקבל ציון גבוה אצלנו אך נותר במקום שני.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו