"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תכירו את הלגיונר הראשון בכדוריד האוסטרי

החל מהעונה הבאה, עידו טל, שחקנה של קבוצת הנוער א.ס רמת השרון, ישחק גם עם הגדולים בליגה היוקרתית באוסטריה • "עידו יפתח דלתות לעוד שחקנים. זהו צעד נכון וחשוב לקריירה שלו", מבהיר מאמנו משה הלפרין

,עודכן
עידו טל. גם בנוער וגם בבוגרים

במהלך חופשת הפסח האחרונה טס עידו טל, שחקנה של קבוצת הנוער א.ס רמת השרון ואשר גדל במחלקת הנוער של מכבי קריית מוצקין למבחנים בקבוצת הבוגרים של מועדון הכדוריד האוסטרי, MOSER MEDICAL UHK KREMS"".

רגע לפני שסדרות פלייאוף האליפות של הליגה מתחילות, עידו הוזמן למבחנים בקבוצה הבוגרת והצליח להרשים מאוד את צוות האימון וההנהלה כבר מהאימון הראשון ואף זכה ליטול חלק במשחק אימון שנערך ביום המבחנים האחרון מול קבוצה מהליגה הבכירה.

הוריו של עידו, לימור ועופר ליוו את בנם והתקבלו בצורה חמה ע"י הנהלת המועדון וכעת ניתן לומר שהקבוצה מעמק הווכאו היא הכי ישראלית שיש כאשר עידו חובר למאמנו מא.ס רמת השרון, משה הלפרין.

"עידו הגיע להיבחן במועדון לאחר שקיבל את ברכת הדרך מאבי כחלון יו"ר א.ס רמה"ש ומראובן יוספולסקי מנהל מחלקת הנוער ומאמן הבוגרים", מספר הלפרין, "הם תמכו ועטפו את עידו במועדון במהלך שלוש השנים האחרונות. עידו הגיע למועדון בהיותו תלמיד כיתה ט' וקיבל המון תמיכה וכלים שתרמו לו להגיע ליכולות הגבוהות שאותם הוא מציג כיום. כמובן גם גלעד נתן מנהל מחלקת הנוער לשעבר ברמה"ש וכיום רכז התשתיות באיגוד, תמך ועטף אותו ואת המשפחה מסביב לשעון".

עידו הרשים החל מהאימון הראשון והשיא היה באימון השני כאשר בקבוצה זיהו את הפוטנציאל הגדול אשר טמון בו ולאחר האימון אף זימנו אותו למשחק אימון מול אחת הקבוצות החזקות בליגה.

בעונה הבאה עידו ישחק בשתי הליגות לנוער עד גיל 18 ו-20 ויהיה שחקן בסגל הרחב של קבוצת הבוגרים. "עוד שני מועדונים התעניינו בעידו, הוא בסוף הוא בחר להגיע לכאן", מספר הלפרין, "אני חושב שזה צעד נכון וחשוב להתקדמות שלו בתור שחקן ואף לתרומה שלו בעתיד לנבחרות ישראל ולכדוריד הישראלי. עידו יפתח דלתות לעוד שחקנים".

יצוין כי עידו טל נכלל בסגל נבחרת הנוער של ישראל המודרכת על ידי אולג בוטקנו ואסף לוי המתכוננת בימים אלו לטורניר הנוער אשר ייערך בקיץ הקרוב בקרואטיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר