בלאגן חיובי: אם יצא לכם לעקוב אחרי הצוות הישראלי של מסעדת "בלאגן" בפריז, מבית "מחניודה", שמנהל בבירה הצרפתית מדי יום חגיגה של מוזיקה, אוכל טוב ואווירה נהדרת שמצליחה לשחרר את הצרפתים, לא תתפלאו שהם זכו בפרס השפים הזרים הטובים בפריז וזכו בצלחת כהוקרה. בבלאגן כשמה, רוקדים, נהנים ואוכלים טוב.
המסעדה כאמור של השף אסף גרניט, השף בפועל הוא תומר לנצמן ובניהולו של שף דן יושע - שאותו בוודאי תזכרו מתכנית הריאליטי משחקי השף, שם היה בנבחרת של גרניט - עובדת פחות משנה (נפתחה בקיץ האחרון), אבל הצליחה להרשים את מבקרי הקולינריה הצרפתים שהעניקו לשף גרניט את אות הכבוד.
בתפריט לא תמצאו אוכל צרפתי מעונב, אלא קובנה, סלט פטוש, שישברק, ריזוטו פתיתים וכמובן הפולנטה שכל כך מזוהה עם המסעדה הירושלמית. כנראה שזה עובד חברים!
זה לא הפרס הראשון של שף גרניט ושותפו שף נבון, הם זכו בפרס המסעדה הטובה ביותר באנגליה עם פלומר, המסעדה הראשונה שלהם מעבר לים. גם בבחירה הזו הודגשה האווירה הנהדרת לצד האוכל. אחרי הכל כשאנחנו הולכים למסעדה אנחנו מצפים לבלות, והצוות השמח והמוכשר יודע לעשות את זה על הצד הטוב ביותר.
ואם בבאז חיובי עסקינן, אנחנו ממליצים לכם לפתוח בקרוב את מגזין GQ הצרפתי, גם שם כתבו על המסעדה ועל דן יושע המנהל והשף.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו