"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן זקן: "האמונה מלווה אותנו"; שכטר צפוי לפתוח
דריכות גדולה בבית"ר ירושלים למפגש מחר מול מכבי נתניה: "לא נכנסים לחישובים, אם ננצח נסתכל הלאה" • יאקוב סילבסטר שסובל מכאבים לא יהיה כשיר, הקפטן המסופסל צפוי לפתוח • סתיו בן שושן יפתח בין הקורות
צילום: אלן שיבר // בן זקן. הכל אפשרי

בן זקן: "האמונה מלווה אותנו"; שכטר צפוי לפתוח

דריכות גדולה בבית"ר ירושלים למפגש מחר מול מכבי נתניה: "לא נכנסים לחישובים, אם ננצח נסתכל הלאה" • יאקוב סילבסטר שסובל מכאבים לא יהיה כשיר, הקפטן המסופסל צפוי לפתוח • סתיו בן שושן יפתח בין הקורות

שי ארצי
, עודכן

דריכות גדולה בבית"ר ירושלים לקראת המפגש מחר נגד מכבי נתניה. זאת, לאור איבוד הנקודות אמש של המוליכה הפועל ב"ש (1:1 מול בני יהודה) והאפשרות שניתנה לקבוצה מהבירה לצמצם את הפער מהפסגה.

"אנחנו מודעים לתוצאות אבל אנחנו לפני משחק חשוב ונתרכז רק בעבודה שלנו", סיפר המאמן בני בן זקן, במסיבת העיתונאים השבועית והוסיף, "אנחנו לא מכניסים את עצמנו לחישובים לפני המשחקים שלנו. אם ננצח נסתכל הלאה".

בן זקן הוסיף: "העובדה שב"ש שיחקה לפנינו זה לטוב ולרע. נתניה קבוצה טובה וכל ניצחון שמשיגים בפלייאוף הוא לא מובן מאליו. אנחנו במשחקי ההכרעה והאמונה שאפשר לעשות את זה מלווה אותנו מתחילת השנה. אנחנו משתדלים ליהנות מכל רגע בעונה הזאת ובאופן כללי פחות דיבורים ויותר עשייה".

מי שיחמיץ את המשחק בשל צבירת כרטיסים צהובים הוא השוער בוריס קליימן, שאותו צפוי להחליף בין הקורות סתיו שושן: "כל מי שבסגל ראוי לשחק בבית"ר ירושלים", אמר בן זקן, "במשחקים שסתיו שיחק הוא נתן כמה הצלות. שושן הוכיח את עצמו והוא מסוגל".

החלוץ יאקוב סילבסטר סובל מכאבי גב שמקרינים לרגליים והוא לא ישחק מחר בהתמודדות. מי שיחליף את הסלובקי יהיה איתי שכטר, שיחזור להרכב, אחרי שבתקופה האחרונה הוא בילה בספסל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...