"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ספק תובע את קופיקס על סך‭ 21.3 ‬מיליון שקלים
לטענת התובע, החברה חייבת לספק כספים הקשורים לפיצויים בגין אובדן רווחים עתידיים • קופיקס: "התביעה רצופה אי דיוקים, יש לנו טענות הגנה טובות"
צילום: קוקו

ספק תובע את קופיקס על סך‭ 21.3 ‬מיליון שקלים

לטענת התובע, החברה חייבת לספק כספים הקשורים לפיצויים בגין אובדן רווחים עתידיים • קופיקס: "התביעה רצופה אי דיוקים, יש לנו טענות הגנה טובות"

אילן ליזרוביץ
, עודכן

קופיקס הודיעה אתמול לבורסה לניירות ערך בתל אביב כי ספק שעובד עם החברה הגיש נגדה תביעה לבית המשפט המחוזי בת"א על סך ‭ 21.3‬מיליון שקלים.

בתביעה נטען כי החברה חייבת לספק סכומים, שרובם מתייחסים לפיצויים בגין אובדן רווחים עתידיים וסחורות שלא סופקו על ידיו.

מחברת קופיקס נמסר ל"ישראל היום" כי "התביעה רצופה באי דיוקים. כמו כן, לחברה ישנן טענות הגנה טובות שבגינן היא תידחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...