"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפתעה ברדיו: נטע ניצחה את עומר אדם
"TOY" של נטע ברזילי ממשיך לצבור הישגים מרשימים, בעודו כובש את פסגת ההשמעות ברדיו מאז שיצא ומנצח בקלילות את עומר אדם, עדן בן זקן ואליעד
צילום: דניאל קמינסקי // נטע ברזילי

הפתעה ברדיו: נטע ניצחה את עומר אדם

"TOY" של נטע ברזילי ממשיך לצבור הישגים מרשימים, בעודו כובש את פסגת ההשמעות ברדיו מאז שיצא ומנצח בקלילות את עומר אדם, עדן בן זקן ואליעד

רז ישראלי
, עודכן

השיר "TOY" של דורון מדלי וסתיו בגר בביצועה של נציגת ישראל לאירוויזיוןנטע ברזיליממשיך לגרוףתארים מחמיאים. הפעם, מדובר בכמות השמעות אדירה של השיר בתחנות הרדיו בישראל, יותר מכל שיר אחר בשבועיים האחרונים, מאז יצא רשמית בערב יום ראשון, ה-11.3.18.

ביקורת: 6 מסקנות על "TOY"

על פי "רדיומטר", מערכת לניטור תוכן מוזיקלי בתקשורת, ברזילי והצעצוע הנוצץ שלה גרפו לא פחות מ-652 השמעות בתחנות הרדיו בישראל מאז יצא השיר, נכון לרגע פרסום ידיעה זו. הנתון כולל את כל תחנות הרדיו המנוטרות באמצעות רדיומטר, הן את תחנות הרדיו המרכזיות והן את התחנות האזוריות.

לשם השוואה, הלהיט הענק של עומר אדם "שני משוגעים", הושמע 514 פעמים בתחנות הרדיו בישראל באותה תקופה והוא מתמקם במקום השני. יש לקחת בחשבון כי השיר של אדם שוחרר לפני כחודשיים, בתאריך 14.1.18, ואילו "TOY" באוויר שבועיים בלבד.


652 השמעות ברדיו בשבועיים בלבד. נטע ברזילי // צילום: אורן בן חקון

את המקום השלישי ברשימת השירים המושמעים בשבועיים האחרונים מאז יצא "TOY", תופסת עדן בן זקן עם השיר "תל אביב בלילה". הזמר אליעד תופס את המקום הרביעי עם הלהיט "סוף השבוע", "אולי נדבר" של נדב גדג' התמקם במקום החמישי ועידן רייכל קטף את המקום השישי עם "ואם תבואי אלי". במקום השביעי "תן למוזיקה לדבר" של סאבלימינל, "Maman" של סטפן לגר & איתי לוי לקח את המקום השמיני ובמקום התשיעי והעשירי התמקמו "הלאה מכאן" של מוש בן ארי ו"מישהו איתי כאן" של בניה ברבי, בהתאמה.

האם תזכה הזמרת הצעירה להצלחה דומה באירוויזיון? אם לשפוט על פי ההתלהבות מהשיר בחו''ל, בהחלט אפשר להיות אופטימיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...