"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איגי נוקמת
איך נקמה איגי אזליה בארוס הבוגדני שלה, למה איימי שומר שומרת על שם משפחתה ומה קורה עם האיחוד של הספייס גירלז? • רכילות לסוף השבוע
צילום: אי.פי // עכשיו היא מתקדמת ליקרים! איגי אזליה וניק יאנג

איגי נוקמת

איך נקמה איגי אזליה בארוס הבוגדני שלה, למה איימי שומר שומרת על שם משפחתה ומה קורה עם האיחוד של הספייס גירלז? • רכילות לסוף השבוע

ניר וולף
, עודכן

לא בטוח שמישהו מבין מה מתרחש עם האיחוד של הספייס גירלז. אחרי הודעה רשמית על חידוש העבודה המשותפת, וגם טענה שלמלאני ביכי הבנות יתאחדו להופעה בחתונה המתקרבת שלהנסיך האריעםמייגן מרקל, סיפרה השבועמלאני סי: "יש לי היכרות מוקדמת עם הנסיך צ'רלס, אז בכוונתי לשאול אותו איפה ההזמנה שלי, כי לא קיבלתי אחת כזאת, ומתברר שמלאני בי קיבלה את ההזמנה שלה. נכון לעכשיו אין לי שום כוונה להיות בחתונה הזאת". ספורטי אישרה כי מי שתוקעת כרגע את האפשרות לצאת לסיבוב הופעות היא ויקטוריה בקהאם, שמסרבת להשתתף בו.

קווין פדרליין, שעשה כל מיני דברים זניחים בקריירה וייזכר בתור הגרוש שלבריטני ספירס, דורש באמצעות עורכי דינו את הגדלת המזונות שמשלמת לו הזמרת על גידול שני ילדיהם המשותפים (שון, בן 12, וג'יידן, בן 11). מאז ההתמוטטות הנפשית של הזמרת ב־2008 עברה המשמורת לאב, וספירס ממשיכה לפגוש את ילדיה בעיקר בסופי שבוע. כיום היא משלמת לו 20 אלף דולר בחודש.

הזמרתאיגי אזליההבהירה כי לא כדאי להסתבך איתה, כשסיפרה השבוע כיצד נקמה בארוסה לשעברניק יאנג, שבגד בה אחרי שנתיים של זוגיות. "שרפתי לו את הכל", אמרה הראפרית על כדורסלן קבוצת גולדן סטייט ווריורס. "כל בגד של מעצב שאתה יכול לחשוב עליו - שרפתי. שלחתי לו סרטון והודעתי לו: 'אני שורפת לך את הכל, אז איפה שלא תהיה - בטח עם בחורה כלשהי, אני מקווה שתגיע הביתה בהקדם. התחלתי בדברים הזולים, ואני מתקדמת הלאה ליקרים'. אגב, אני חייבת לציין שבגדים יקרים לא נשרפים כל כך טוב".

איימי שומרלא מעוניינת לשנות את שם משפחתה, למרות שנישאה בחודש שעבר לשףכריס פישר, בחתונה פרטית במאליבו. "אני לא איימי פישר", כתבה הקומיקאית באינסטגרם, "אתם לא זוכרים מי היתה איימי פישר? הלוליטה של לונג איילנד".איימי פישרהתפרסמה ב־1992 כשהיתה בת 17 ורצחה ביריות את אשתו של המאהב שלה. אחרי שחרורה מהכלא הפכה לסופרת ולשחקנית פורנו.

טניסאית העברמרטינה נברטילובהטענה כי "את ה־BBC מנהלים גברים מהדור הישן", לאחר שגילתה כי הטניסאיג'ון מקנרוקיבל מהרשת שכר הגבוה פי עשרה משלה כאשר שימשו פרשנים בשידורי טורניר ווימבלדון בשנה שעברה. היא הרוויחה 15 אלף ליש"ט, והוא - יותר מ־150 אלף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...