"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חמישה הרוגים בהתרסקות מסוק בניו יורק
חמישה בני אדם נהרגו לאחר שהמסוק שקע בתוך המים הקפואים של האיסט ריבר • הטייס, שחילץ עצמו, דיווח זמן קצר לפני האירוע על תקלות במנוע
צילום: AP // כוחות החילוץ במקום האירוע. "אכלנו קינוח וראינו שהמסוק מתרסק"

חמישה הרוגים בהתרסקות מסוק בניו יורק

חמישה בני אדם נהרגו לאחר שהמסוק שקע בתוך המים הקפואים של האיסט ריבר • הטייס, שחילץ עצמו, דיווח זמן קצר לפני האירוע על תקלות במנוע

מערכת היום
, עודכן

דרמה שהסתיימה בטרגדיה:מסוקהתרסקהלילה (שני) היישר אל תוך האיסט ריבר (הנהר המזרחי) שבניו יורק וגרם למותם של חמישה בני אדם. שניים מהנוסעים מתו במקום, כשעוד שלושה פונו לבית החולים, אך לא החזיקו מעמד.

מי שניצל ויצא באורח נס כמעט ללא פגע הוא הטייס, שאיכשהו הצליח למלט את עצמו. לגבי שאר הנוסעים, כוחות ההצלה טענו שהיה קשה לחלצם מכיוון שהיו חגורים, והיה צריך לקרוע אותם ממושבם, משימה לא פשוטה בהתחשב בכך שהמסוק היה שקוע בתוך המים.

כוחות ההצלה היו צריכים לצלול לעומק של 15 מטרים בקור מקפיא של 10 מעלות צלזיוס. על פי ההקלטה של הטייס זמן קצר לפני ההתרסקות הוא תועד כשהוא מתריע בפני פקחי הטיסה שהוא סובל מבעיות במנוע. עדת ראייה שאכלה באחת המסעדות הסמוכות תיארה את האירוע הדרמטי שנגלה לנגד עיניה: "אכלנו קינוח וראינו מסוק מתקדם במהירות לכיוון המים".

החברה שלה שייך המסוק, ליברטי, חוותה שלוש התרסקויות ב-11 השנים האחרונות. ב-2009 תשעה בני אדם נהרגו כשמסוק של החברה התנגש במטוס פרטי קטן מעל נהר ההאדסון שבניו יורק גם כן. למרבה האירוניה באתר של החברה כתוב ש"אנחנו בעסק וטסים בבטחה מעל 30 שנים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...