"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רוכב אופניים נהרג ביער סמוך לנתיבות
גבר כבן 65 נהרג ביער ניר משה במהלך רכיבה על אופניים • חובש מד"א: "הרוכב היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה"
רוכב אופניים נהרג ביער ניר משה // צילום: תיעוד מבצעי מד"א

רוכב אופניים נהרג ביער סמוך לנתיבות

גבר כבן 65 נהרג ביער ניר משה במהלך רכיבה על אופניים • חובש מד"א: "הרוכב היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה"

גדי גולן
, עודכן

רוכב אופניים כבן 65 נהרג הבוקר (שבת) במהלך רכיבה ביער ניר משה סמוך לנתיבות.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של הגבר.

חובש בכיר במד"א אניס אבו דעבס סיפר: "מדובר ברוכב אופנים שנפצע במהלך רכיבה בתוך השטח של יער ניר משה. עקב תנאי השטח הגענו למקום באמבולנס שטח 4X4 מיוחד".

"הרוכב היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה ורוכבים נוספים שהיו במקום ביצענו בו פעולות החייאה בהדרכה טלפונית של מוקד מד"א. המשכנו בביצוע ההחייאה מתקדמת שכלל הנשמה, תרופות ועיסויים אבל הפציעה שלו הייתה קשה ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו", סיפר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...