מתאם פעולות הממשלה בשטחים, אלוף יואב (פולי) מרדכי, פרסם הבוקר (ראשון) באלמונסק, עמוד הפייסבוק של מתפ״ש, סרטון וידאו בו נראים כוחות חמאס גונבים חשמל באופן פיראטי מקו המוביל אנרגיה לרצועת עזה.
״ארגון הטרור חמאס ממשיך בגניבה מתושבי עזה. אתמול דווח כי כוחות מארגון הטרור חמאס הגיעו לגבול רצועת עזה בשעה 16:30, לאזור בו עובר קו חשמל וניצלו את הקו על מנת להתחבר לחשמל באופן פיראטי ממערכת ההולכה, לצורכי טרור.
"קו החשמל חוצה לתוך רצועת עזה וההתחברות הפיראטית התבצעה באזור שבין מע'אזי לח'אן יונס. זהו חשמל שמיועד לבתי חולים ולבתי ספר, אך חמאס אינה מתעניינת באוכלוסייה ואף עושקת אותה".
עוד הוסיף האלוף מרדכי: "ארגון הטרור חמאס ממשיך בניצול הציני של תושבי רצועת עזה וגונב חשמל למרות הפסקות החשמל התכופות ברצועה. רק לפני כשבוע פרסמנו כי החמאס גונב את הדלק שהוכנס לרצועה עבור הציבור הפלשתיני, ומוכר אותו בשוק הפרטי למרבה במחיר. עד מתי ימשיך ארגון הטרור חמאס ליהנות על חשבונם של תושבי עזה?".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
