יעקב שחר. ביקש מהשחקנים להתמקד במשחק הגביע // יעקב שחר. ביקש מהשחקנים להתמקד במשחק הגביע

"תתרכזו בדרבי. המשחק הזה מת"

יעקב שחר נכנס לחדר ההלבשה בתום ההפסד והבהיר לשחקנים להתמקד במשחק הגביע • אכזבה מקלאוס ומיתר הזרים של הקבוצה • דראפיץ' על ההעפלה לפלייאוף: "תחושה נפלאה"

נשיא מכבי חיפה יעקב שחר לא אהב את מה שראה מהקבוצה שלו בהפסד הביתי 2:1 למכבי נתניה, שהיה ה-12 של הירוקים העונה. שחר הגיע לחדר ההלבשה של הקבוצה וגורם במערכת הודה: "הוא עשה כבר הכל כדי לשנות את המצב המייאש הזה אבל שום דבר לא עובד". שחר ניסה לשמור את שחקניו לקראת גומלין רבע גמר הגביע מול הפועל חיפה והבהיר להם: "תתרכזו בדרבי. המשחק מול נתניה היה ומת".

המאמן פרד רוטן לא אהב את היכולת של שחקניו במחצית השניה. הוא העיר למגן רז מאיר מספר פעמים כאשר גם מהזרים ישנה אכזבה, בעיקר מהחלוץ היווני קלאוס ששוב לא כבש. "זה לא הזמן לדבר על שחקנים אלא רק על המשחק הבא" אמר רוטן והוסיף: "אני לא קוסם שיכול לשנות את הדברים, זה לוקח זמן. איבדנו שליטה וחבל כי כבר הובלנו ונכנסו טוב למשחק".          

במכבי נתניה חגגו שעה ארוכה בחדר ההלבשה את הבטחת המקום בפלייאוף העליון. "להגיע לפלייאוף העליון שנתיים אחרי שהגענו לקבוצה בליגה הלאומית זו תחושה נפלאה" הודה המאמן סלובודאן דראפיץ' שהוסיף: "אין מאושר ממני. אנחנו מקבלים מחמאות מכולם אבל עכשיו נרצה לשחק טוב בפלייאוף העליון ולקחת נקודות. אני לא יודע אם נקבע את זהות האלופה, אבל נהווה יריבה לכל קבוצה".

במועדון עצמו מעריכים כי ההעפלה לפלייאוף העליון שווה למועדון גם הכנסה כספית גדולה ממכירת כרטיסים. הצפי הוא להכנסה נוספת של לפחות שני מיליון שקלים. "הכל מגיע לבעלים אייל סגל שנותן את החיים שלו למען המועדון" אמרו בהנהלת הקבוצה והוסיפו: "אייל הוא קודם כל אוהד ולכן לא חסר לנו כלום ויש מחויבות מצד כולם, מהשחקנים עד האפסנאים".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...