במרחק 20 דקות נסיעה מהעיר הסואנת והבטון האפור, בלב שדות מוריקים שוכנת מסעדת גוז' ודניאל שבמושב בני ציון. הביסטרו רחב הידיים הומה סועדים מבוקר עד ערב. השף שניר אנג-סלע וצוותו עמלים על הכנת המנות המעודנות של תפריט החורף, מביאים את העונה בשיאה מגינת הירק ואל הצלחת.
צילום: זוהר קליגמן
במטבחו של אנג סלע הקפדה יתרה על עונתיות ומקומיות. גינת הירק שלמרגלות מרפסת העץ רחבת הידיים מהווה כמעין מצפן קולינרי עבור השף שמטייל מדיי יום בגנו ויוצר בהשראת ערוגותיו את מנות הספיישל.
תפריט הביסטרו מגוון ונהדר ובו מנות פסטה טריות תוצרת בית, מנות דגים, פירות ים, בשרים משובחים ומנות שנאפות בטאבון איטלקי.
בין המנות הראשונות בתפריט החורף: מרק ארטישוק ירושלמי, עם כרישה ופטריות ב-42 שקלים, רוטלו מלנזנה בטאבון, ריקוטה חציל ורוטב עגבניות ב-42 שקלים. קלמארי מקומי, הדרים אורוגולה, יוגורט בופאלו ב-44 שקלים וטרטר פילה בקר, איולי רוקט, חזרת צלפים ארטישוקים ב-68 שקלים.
בין המנות העיקריות בתפריט החורף: לינגוויני די זוקה, דלעת, צ׳ילי ושמנת ערמונים ב-72 שקלים, פפרדלה ראגו, רוזמרין, צ׳ילי ופרמז׳ן ב-89 שקלים. קדירת ירקות בסגנון הודי, לביבות עדשים כתומות ב-74 שקלים, וביף בורגיניון שמוגש לצד פירה ב-112 שקלים.
גוז' ודניאל
אנשי בראשית (ליד מגדל המים) מושב בני ציון
טל. 09-7714122
שעות פעילות המסעדה: א' - ו' 09:00 עד 23:00 | שבת 12:00 עד 23:00
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו