"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בבית"ר מתמוגגים: "נלך עד האליפות"
בבירה חגגו את הניצחון על בני יהודה: "אין לנו שחקנים במיליונים אבל יש לנו איזון" • על סילבסטר: "מטוס, שחקן שעובד בלי הפסקה"
צילום: אלן שיבר // בית"ר חוגגת מול בני יהודה אתמול

בבית"ר מתמוגגים: "נלך עד האליפות"

בבירה חגגו את הניצחון על בני יהודה: "אין לנו שחקנים במיליונים אבל יש לנו איזון" • על סילבסטר: "מטוס, שחקן שעובד בלי הפסקה"

שי ארצי
, עודכן

בתחילת העונה היה קשה למצוא מישהו שהאמין שבית"ר ירושלים, בסגל הנוכחי שלה, תקרא תיגר על הפועל ב"ש ומכבי ת"א. הברדק סביב הקבוצה לא פסק העונה, אבל שבוע אחרי שבוע, היא משיגה את התוצאות שלה ואחרי הניצחון אמש (ב') על בני יהודה, הקבוצה של בני בן זקן יכולה לראות את עצמה כמועמדת רצינית לזכייה בצלחת האליפות.

"אם לא היינו מפסידים בסיבוב הקודם בדקה האחרונה לבני יהודה היום היינו מקום ראשון. יש לנו עונה אדירה", אמרו גורמים בבית"ר, "אין לנו קבוצה נוצצת ושחקנים במיליונים כמו למכבי ת"א וב"ש, אבל יש לנו איזון וגם בלי שחקנים במיליונים אנחנו נלך עד הסוף לאליפות".

המשחק בסיבוב הקודם נגד בני יהודה היה גם משחקו האחרון העונה של הקשר עידן ורד, הכוכב של הקבוצה, שנעדר בשלושת החודשים האחרונים בשל מחלה, אך כעת הוא חזר לאימונים ועל פי הערכות הוא עשוי להיכלל לראשונה בסגל כבר בגומלין רבע גמר הגביע מול הפועל כפ"ס בעוד כשבוע וחצי. אגב, בבית"ר טוענים כי העובדה שיש להם סגל עמוק מחפה על היעדרויות של שחקנים בכירים כמו ורד, זאורזיניו ובויסן, שלא נכללו אתמול בסגל.

בבית"ר החמיאו לבן זקן על כך שהקבוצה שיחקה בצורה מאורגנת ושחקנים לא הפקירו את העמדות שלהם. "יכולנו לנצח גם 0:4 אבל קשה לשחק בלי קהל", אמר שחקן בבית"ר, "בלי קשר בני יהודה לא פראיירים, כל הקבוצות יאבדו מולם נקודות בפלייאוף".

החלוץ יאקוב סילבסטר, שעלה מהספסל וכבש את השער השני, התבקש על ידי אחד האוהדים מחוץ לאצטדיון להבקיע שבעה שערים עד לסיום העונה והוא ענה לו בחיוך: "אין שום בעיה". בבית"ר החמיאו לסלובקי, שלפני הגעתו לקבוצה לא שיחק שלושה חודשים אך נראה שנכנס לעניינים: "סילבסטר הוא מטוס, שחקן שעובד בלי הפסקה. אם הכל יתחבר לו הרווחנו שחקן מעולה שיכול להשפיע על האליפות וגם לעונה הבאה".

המגן שון גולדברג, שבחלון העברות היה קרוב לעזוב את בית"ר אך כעת משחק כמעט בקביעות, החמיא לחלוץ ואמר: "סילבסטר הגיע לא מזמן אבל ראינו ממנו ניצוצות באימונים והוא נכנס עכשיו לאט לאט לקצב. הוא שחקן מצוין שעוד יעזור לנו בהמשך ואני שמח שהוא הבקיע וזה ייתן לו ביטחון להמשך".

בשבוע הבא מצפה לבית"ר משחק ראש בראש מול המוליכה הפועל ב"ש ועל כך אמר גולדברג: "יהיה משחק גדול שבוע הבא. נבוא דרוכים ונעשה הכנה מאוד טובה למשחק הזה. אנחנו יודעים ששנתיים ב"ש לא הפסידו בטרנר, זה לא יהיה קל, אבל אני מאמין בנו".

הבעלים אלי טביב, שחזר אתמול ארצה, אמור לקדם בתקופה הקרובה את השיחות עם הקפטן איתי שכטר, שמסיים את חוזהו במועדון ויש רצון להשאירו אך לא בסכומים שהוא דורש. בנוסף, טביב, צפוי להאריך את חוזהו של קלאודימיר פריירה, שהפך אתמול למלך השערים של הקבוצה העונה בליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...