"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הטכנולוגיה ניסיונית ואנחנו צריכים לקבל את זה"
ז'וזה מוריניו תקף את השופטים שפסלו שער לקבוצתו כשנעזרו לראשונה בטלוויזיה • עם זאת הוא מודה שצריך להשלים איתה: "יום אחד זה גם יהיה לטובתינו" • גם מנג'ר האדרספילד תקף: "זו פוגע באמוציות שעל הדשא"
מוריניו. לא אהב את השימוש בטכנולוגיה החדשה // צילום: Gettyimages

"הטכנולוגיה ניסיונית ואנחנו צריכים לקבל את זה"

ז'וזה מוריניו תקף את השופטים שפסלו שער לקבוצתו כשנעזרו לראשונה בטלוויזיה • עם זאת הוא מודה שצריך להשלים איתה: "יום אחד זה גם יהיה לטובתינו" • גם מנג'ר האדרספילד תקף: "זו פוגע באמוציות שעל הדשא"

מערכת ספורט היום
, עודכן

מנצ'סטר יונייטד גברה אמש 0:2 (ש') על האדרספילד מליגת המשנה במסגרת שמינית גמר הגביע בזכות צמד של רומאלו לוקאקו ובכך העפיל לשלב הבא, שם יפגשו את ברייטון מהפריימרליג.

עם זאת, במקום לשמוח, ז'וזה מוריניו, מאמן היונייטד תקף כהרגלו את צוות השיפוט, אך הפעם מסיבה חדשה, לאחר ששער של חואן מאטה בדקה ה-45 נפסל בטענה לנבדל כשלראשונה נעשה שימוש בטלוויזיה על ידי השופטים, זאת למרות שנראה כי השער היה חוקי. "זה מדהים כשהאמת יוצאת לאור", תקף הפורטוגלי את השופטים לאחר שהתברר כי השער שנפסל היה חוקי למהדרין.

"יש בעיות (עם צוות השיפוט) והבעיות האלו זה בדיוק מה שקרה היום, שהולכות כנגד מה שכתוב בפרוטוקול", כך המשיך לתקוף המאמן את החוקה האומרת שיש להשתמש במצלמות הטלוויזיה רק במצב ברור וחד משמעי: "מילות הפרוטוקול הם משהו כמו... מצב בהיר וברור וראו בברור שזה לא היה מצב בהיר וברור".

אך בהמשך מוריניו נשמע רגוע יותר כשאמר: "אנחנו יודעים שזו טכנולוגיה ניסיונית ואנחנו חייבים לקבל את זה ואני מדבר אחרי ניצחון 0:2"

לאחר מכן, נשאל המאמן אם דעותיו ישתנו כאשר החלטה כזו תשפיע באופן מהותי יותר והשיב בגיחוך: "אני קרוב לזכות בתואר המנג'ר בעל ההתנהגות הטובה ביותר בפריימר ליג, אז שום דבר לא יכול לנשל אותי מהתואר הזה העונה".

כזכור, רק לאחרונה החלו להיעזר בטלוויזיה במצבים שנויים במחלוקת בכדורגל האנגלי, על ההרגשה מההחלטה שהתקבלה בעקבות הטכנולוגיה החדשה, השיב: "היתה לי הרגשה מוזרה מעט, חלקתי את זה עם דיוויד (וגנר, המנג'ר של האדרספילד) במהלך המשחק ועם השופט הרביעי ברגע המחלוקת".

עם זאת, מוריניו לא חס מביקורת כלפי השימוש בטכנולוגיה החדשה, "אנחנו צריכים להתרגל לחכות עד שמתקבלת ההחלטה ובמידה שמתקבלת החלטה נגדך, להבין שיהיה תסכול".

על הצורך להתרגל לחוקה החדשה הוסיף המאמן: "בהפסקת המחצית הייתי צריך 20 פעמים להגיד לאנליסט ולעוזר המאמן שלי לשתוק כדי שהשחקנים לא יגלו מה קרה, אני רוצה שהשחקנים יתחילו להתרגל להגיד לעצמם: 'כן, זה נבדל וצריך להמשיך הלאה', מבלי להיות עצבניים לגבי זה, להגיד להם: תשתקו, אנחנו חייבים להמשיך הלאה', יום אחד זה גם יהיה לטובתינו"

וגנר. "פוגע באמוציות" // צילום: רויטרס
וגנר. "פוגע באמוציות" // צילום: רויטרס

וגנר. "פוגע באמוציות" // צילום: רויטרס

גם דיוויד וגנר, המנג'ר של האדרספילד, לא אוהב את השימוש בטכנולוגיה החדשה, זאת למרות שהיא הטיבה עם קבוצתו אמש : "זה הורג את הרגשות" אמר והוסיף: "ישר אמרתי לז'וזה (מוריניו) לאחר התקרית: 'לא משנה מה יוחלט, גם אם זה יהיה לטובתינו, אני לא אוהב את השימוש בזה ואמרתי את זה לפני שנפסל השער"

"זה פוגע באמוציות, האמוציות באצטדיון וביציעים ובמיוחד עבורינו, המאמן שעל הדשא, זוהי הסיבה למה אני לא אוהב את המערכת הזו, אולי אני יותר מדי שמרן" סיכם וגנר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...