צילום: אפיק גבאי //

תפריט חגיגי ב-23 שקלים: יום הולדת למסעדת הדגים שצ'ופק

המוסד הקולינרי חוגג 23 שנות פעילות ומציין את החגיגה עם תפריט מיוחד הכולל מגוון יינות, מנות ראשונות וקינוחים

להזמנת מקום בשצ'ופק לחצו כאן

 

לא הרחק מנמל תל אביב פועלת כבר 23 שנה מסעדת שצ'ופק. מעטים הם חובבי הדגים ופירות הים שלא שמעו על המסעדה הוותיקה בה הדגש הוא על אוכל איכותי, טריות והאותנטיות הימית.

 

צילום: אפיק גבאי

 

מסעדת שצ'ופק הוקמה על ידי גדי שפי בשנת 1995 ובשנת 2011, נקנתה על ידי חן וירקרמן שעבד במקום ושותפו אמיר דוידוביץ. השניים מקפידים לשמור על הקונספט של המקום, על מנות הדגל האהובות ועל האיכות הבלתי מתפשרת של חומרי הגלם תוך שמירה על עדכניות ושילוב ערבי קונספט מגוונים ומרעננים. אוכל טרי ואיכותי ואווירה נעימה ולא מחייבת, הובילו לכך שלקוחות שהגיעו למסעדה כילדים חוזרים היום עם ילדיהם ומשפחותיהם, כדי ליהנות מהחוויה שהמסעדה מציעה.

כמיטב המסורת, הארוחה בשצ'ופק נפתחת בשלל סלטים משתנים המוגשים באופן חופשי לשולחן עם הגעתכם למסעדה, ביניהם דג המטיאס והאיקרה הידועים שמוכנים במקום ומהווים סימן היכר לשצ'ופק הוותיקה. לאחר שתטעמו משפע הסלטים תוכלו להתפנות להזמנת המנות העיקריות.

 

צילום: אפיק גבאי

 

תפריט הרשום בלוח על קירות המסעדה מציע מגוון של דגים ופירות ים טריים המשתנים מדי יום בהתאם לשלל המגיע מהים, אותם ניתן להכין בסוגי עשייה שונים לצד רטבים מיוחדים כמו חמאה שום ולימון או שמנת ונענע. המסעדה מייחסת חשיבות רבה גם לקהל הצמחוני והטבעוני והתפריט מכיל מנות מיוחדות גם לקהל זה.

בשצ'ופק מקבלים בשמחה משפחות צעירות עם מנות ילדים נדיבות שמגיעות עם דף ציור וצבעים. וכשזקוקים לתעסוקה נוספת לקטנטנים, תמיד אפשר לעשות טיול לתוך המסעדה ולהציץ באקווריום המרתק שקיים במקום כבר מעל 20 שנה.

מנות הדגל של שצ'ופק:

שרימפס בחמאה,שום ושמנת 

סלמון ברוטב חמאה, שום ושמנת 

לברק בתנור עם חמאה, שום, יין לבן ועשבי תיבול 

הבוואריה המפורסמת שנעשית במקום

 

צילום: אורן שלו

 

שלא תגידו שלא ידעתם, בחודש פברואר חוגגים בשצ'ופק יום הולדת עם תפריט מיוחד! לצפייה בתפריט המיוחד: https://goo.gl/3VSYTB. מנות נבחרות במחיר מיוחד של 23 שקלים בלבד: כולל מנות ראשונות מוכרות ואהובות, קינוחים מפנקים (כולל הבוואריה!) ויינות מיוחדים מחכים לכם במהלך חודש פברואר.

שצ'ופק חוגגת 23 שנים של עשייה וממשיכה להתחדש!

פסטיבל פירות ים מדי יום ראשון - מנת פירות ים לצד כוס יין/בירה מהחבית במחיר מיוחד של 95 ש"ח. כמובן שכולל 10 סוגי סלטים ולחם הבית כמנות פתיחה.

ערב חברים מדי יום שלישי - מנות שרינג יאפשרו לכם לטעום ולחוות את המנות החדשות  והנבחרות של המסעדה. מנות פתיחה ושתי מנות ביניים לכל סועד בעלות של 109 ש"ח.

 

צילום: אפיק גבאי

 

ערב לקוחות - אחת לחצי שנה נבנה תפריט טעימות סגור וייחודי לערב זה בלבד. התפריט כולל מנות מיוחדות כמו קלמרי סגול ממולא שרימפסים, סשימי דג טרי הישר מהים בתיבול ים תיכוני ועוד.. הערב נעשה בשילוב יקב נבחר ומשלב טעימות יין עם הסבר קצר, ערב בלתי נשכח וחד פעמי מובטח. מספר המקומות מוגבל בהחלט, מומלץ להקדים ולהירשם.

בנוסף חשוב לציין ששצ'ופק מציעה תפריט סגור מיוחד לאירועים עד 35 איש.

 

* שם המסעדה - שצ'ופק

* כתובת - רח' בן יהודה 256, תל אביב

* שעות פתיחה: א' עד שבת מ-12:00 עד 23:00.

* טלפון: 03-544-1973

* סגנון - מסעדת דגים ופירות ים

* המסעדה אינה כשרה

 

להזמנת מקום בשצ'ופק לחצו כאן

 

הזמנת מקום במסעדה בצ'אט בשיתוף  Order.Chat מבית סקיפר

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו