"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בוסטון התאוששה, סימונס התפוצץ
הסלטיקס עצרו את רצף ההפסדים עם 102:113 אצל הקליפרס • טריפל דאבל (10, 17 ו-14) לכוכב פילי בניצחון 101:105 על שיקגו • יוסטון ניצחה שוב בדרבי הטקסני, 97:104 את דאלאס
צילום: USA today sports // סימונס. יש על מי להישען

בוסטון התאוששה, סימונס התפוצץ

הסלטיקס עצרו את רצף ההפסדים עם 102:113 אצל הקליפרס • טריפל דאבל (10, 17 ו-14) לכוכב פילי בניצחון 101:105 על שיקגו • יוסטון ניצחה שוב בדרבי הטקסני, 97:104 את דאלאס

מערכת ספורט היום
, עודכן

תשעה משחקים נערכו הלילה בליגה הטובה בעולם. במוקד עמד הניצחון הרביעי ברציפות של יוסטון, הפעם נגד דאלאס, וגם סן אנטוניו גברה על ממפיס ובוסטון ניצחה בעיר המלאכים.

דאלאס - יוסטון 104:97

25 נק' ו-13 אסיסטים של ג'יימס הארדן הובילו לעוד ניצחון קליל בדרבי הטקסני שבשנים האחרונות צבוע כולו באדום של הרוקטס. טרבור אריזה עם 23 נק' וכריס פול עם ערב סולידי של 12, 7 ריב' ו-4 אס'.

ממפיס - סן אנטוניו 108:85

גם בלי קוואי לאונרד סן אנטוניו הצליחה לדרוס בחוץ את ממפיס החלשה. פאטי מילס עם 15 נק' ופאו גאסול (15 ריב') ודני גרין עם 14 כ"א הובילו את קלעי הספרס. מארק גאסול הסתפק ב-18 נק' ו-7 ריב' אצל המפסידים.

ל.א קליפרס - בוסטון 113:102

אחרי ארבעה הפסדים רצופים, הסלטיקס שמו סוף לתקופה הרעה וחזרו מעיר המלאכים עם ניצחון חשוב מאוד לביטחון שלהם. קיירי איירווינג הצטיין עם 20 נק' ועוד 7 ריב ו-7 אס'. המשחק היה צמוד במחצית הראשונה אבל יכולת נהדרת של ג'ייסון טייטום (18 נק') ברבע השלישי סגרו את הסיפור. בלייק גריפין סיים עם 23 נק' במדי הקליפרס.

פילדלפיה - שיקגו 101:115

בן סימונס הצעיר רשם לפנות בוקר טריפל דאבל חמישי בקריירה וכבר מהרבע הראשון לא היה ספק לאיזה כיוון המשחק הזה הולך. 10 נק', 17 ריב' ו-14 אסיסטים רשם סימונס בנוסף ל-22 נק' של ג'ואל אמביד.

עוד לפנות בוקר:

שארלוט - ניו אורלינס 101:96, דטרויט - יוטה 98:95, אינדיאנה - פיניקס 101:116, אטלנטה - טורונטו 108:93, פורטלנד - מינסוטה 114:123

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...