"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

על הכוונת של Me Too: וודי אלן

כבר שנים שמושמעות נגד הבמאי בן ה-82 טענות על ניצול מיני, בין היתר של בתו המאומצת, אבל עד כה הוא הצליח לחמוק מהשלכות כלשהן. כעת מודיע שחקן בסרטו החדש כי יתרום את שכרו מהסרט לצדקה. זאת אחרי שבתחילת השבוע יצאו נגד אלן נטלי פורטמן וריס ווית'רספון

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // האם הסרט החדש ייפגע? אלן

בצל המאבק המתוקשר נגד הטרדות מיניות בתעשיית הבידור, היו שתהו כיצד הבמאי היהודי וודי אלן, שעננה כבדה של האשמות חמורות מלווה אותו כבר כמה עשורים, הצליח לחמוק עד עתה מהשלכות כלשהן. ובכן, כעת, בעקבות מאמר שפורסם בחודש שעבר בלוס אנג'לס טיימס בידי בתו המאומצת של אלן, דילן פארו, שבו היא שבה והאשימה את אלן בכך שבעל אותה כאשר היתה בת 7 - עושה רושם שגם זמנו של הבמאי המהולל הולך ואוזל.

בשבועות האחרונים יצאו מספר שחקניות ששיחקו בסרטיו של אלן – ובהן מירה סורבינו, רבקה הול וגרטה גרוויג – בהצהרות תמיכה בפארו, והתנצלו בפניה על כך שהסכימו לעבוד עם אביה המאמץ. אל אלה הצטרפו ביום ראשון גם נטלי פורטמן, ריס ווית'רספון, המפיקה קתלין קנדי ויוצרת הטלוויזיה שונדה ריימס, שגינו את אלן פה אחד כאשר נשאלו על כך בידי אופרה ווינפרי במסגרת תוכנית בוקר של רשת CBS. היום (ג') ניחתה מכה נוספת על ראשו של הבמאי בן ה-82, כאשר השחקן הצעיר טימותי צ'למט ("קרא לי בשמך"), שמככב בסרטו הבא של אלן, "A Rainy Day in New York", הודיע כי יתרום את שכרו מהסרט לצדקה.

"השנה האחרונה שינתה את השקפתי בקשר לדברים רבים", כתב צ'למט בפוסט באינסטגרם. "אני למד שתפקיד טוב אינו הקריטריון היחיד להיענות בחיוב להצעת עבודה, והדבר רק הלך והתבהר בחודשים האחרונים לאור הולדתה של תנועה חזקה שמבקשת לשים סוף לאי צדק, אלי שיוויון, ומעל לכל, לשתיקה".

"השנה האחרונה שינתה את השקפתי". צ'למט // צילום: אי.אף.פי

במרכז עלילת "A Rainy Day in New York" ניצב גבר בגיל העמידה (ג'וד לאו) שנשבה בקסמיה של נערה בת 15 (אל פאנינג). כרגע לא ברור מתי יעלה הסרט לאקרנים, אך בעקבות ההתפתחויות האחרונות, קשה לדמיין מצב שבו יציאתו לא תלווה ברעש תקשורתי שלילי. ועוד יותר קשה לדמיין מצב שבו שחקנים מובילים יעמדו בתור כדי לעבוד עם אלן, כפי שעשו עד היום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר