מהפיכת טיסות הלואוקוסט נמשכת ולאחר הדרישה לתשלום נוסף על אוכל, בחירת מושב, מזוודות או צ'ק אין, מגיע הרעיון החדש שאמור להוסיף מושבים בטיסה, להגדיל את כמות הנוסעים ולפגוע באופן משמעותי בנוחות ובחוויית הטיסה.
היום מתפרסם בתקשורת הבריטית כי חברת בריטיש איירווייז, המפעילה כמה קווים ישירים מתל אביב לבריטניה ובחזרה, תשנה את מושבי המטוס ותבטל את האפשרות להשעין את המושבים לאחור.
בחברה אישרו את הדברים ובשלב הראשון, המושבים הפחות נוחים יותקנו בכ-35 מטוסים חדשים שייכנסו לפעילות כבר בשנה הקרובה.
חשוב לציין כי בריטיש איירווייז היא לא החברה הראשונה שתפעיל טיסות עם מושבים שלא ניתן להשעין לאחור. איזיג'ט הבריטית וראיינאייר האירית כבר מפעילות טיסות עם מושבים ישרים. נכון לעכשיו המושבים המיושרים יותקנו במטוסים שיטוסו לטווח קצר ולא ברור האם בחברה מתכוונים להתקין את המושבים גם בטיסות לטווח ארוך בהמשך.
בחברה הודיעו כי התקנת המושבים החדשים שאמורים להיות נוחים קצת יותר מהמושבים המוכרים לכם היום במצבם הרגיל, תאפשר לחברה להציע טיסות במחירים זולים יותר מהיום. עוד הוסיפו בחברה כי יתווספו שירותים נוספים בתשלום וביניהם אינטרנט אל-חוטי במהלך הטיסה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
