"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משרד הבריאות: להפסיק להשתמש ב-"עדינול מועשר"
המשרד קורא להפסיק לשווק את הקרם כיוון שלא מחזיק ברישיון המתאים • "שימוש במוצרים שלא קיבלו רישיון עלול להזיק לבריאות"
צילום: משרד הבריאות // עדינול

משרד הבריאות: להפסיק להשתמש ב-"עדינול מועשר"

המשרד קורא להפסיק לשווק את הקרם כיוון שלא מחזיק ברישיון המתאים • "שימוש במוצרים שלא קיבלו רישיון עלול להזיק לבריאות"

מערכת היום
, עודכן

משרד הבריאותפרסם היום (חמישי) הודעה בה הוא קורא להפסקת שיווק ושימוש במוצר: "עדינול מועשר -קרם לתינוק מועשר באלוורה וקמומיל". הקרם מיוצר ורשום על-ידי חברת אמיליה קוסמטיקס בע"מ, ומשווק ע"י חברת טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ.

ממידע שנמסר מחברות אמיליה קוסמטיקס בע"מ וטבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ לאנשי המשרד עולה כי המוצר "עדינול מועשר" מכיל פרופילפראבן ויוצר שלא בהתאם לרישיון שקיבל ממשרד הבריאות.

הציבור, כך על פי הודעת המשרד, מתבקש לא לעשות שימוש במוצר זה שכן איכותו אינה ידועה ולהחזירו לנקודות המכירה. כמו כן, נכתב בהודעה, "משרד הבריאות מזהיר את הציבור כי שימוש במוצרים שלא קיבלו רישיון משרד הבריאות או שימוש במוצרים שלא על פי תנאי רישיונם עלול להזיק לבריאות הציבור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...