פותחים שנה עם חוויה קולינרית באריא

שף מסעדת אריא, גיא גמזו, מזמין אתכם לחגוג את סוף 2017 עם תפריט ייחודי לצד מנות קלאסיות אהובות • תבואו רעבים

חוויה קולינרית משובחת // צילום: גל זהבי // חוויה קולינרית משובחת // צילום: גל זהבי

מסעדת השף אריא מצטרפת לחגיגות השנה החדשה ומציעה לחגוג את הסילבסטר עם תפריט ייחודי שרקח שף גיא גמזו לחוויה קולינארית משובחת. 

צילום: משה בן שמחון

המנות המיוחדות בתפריט יוצעו לצד מנות קלאסיות ואהובות כגון: קוקי סן ז'ק, טאטקי סלמון ועוד.

בין המנות המיוחדות: 

מרק תירס ושרימפס -  מרק שרימפס קריסטל צלוי ותירס "וניליה", קציפת שרימפס וג'מבו שרימפס צלוי בחמאה מזוקקת; בליני קוויאר שחור - בליני אוורירי עם סלמון סקוטי מעושן, קרם פרש מנורמנדי וקוויאר שחור; רביולי לובסטר- רביולי ממולא בבשר לובסטר עם וולוטה קטיפתי של דלעת יפנית ובלסמי 18 שנה; טאג'ין טלה - אוסובוקו טלה, חבושים מספרד ושזיף אוזבקי ועוד.

חגיגה קולינרית משובחת // צילום: גל זהבי

מחירים למנה ראשונה, עיקרית וקינוח:

בין השעות 19.00 ל- 20.30:  350 ₪ 

מהשעה 20.30 ואילך: 450 ₪

*התפריט תקף למסעדה ולבר בלאונג' בר. בלאונג' בר- תפריט ראשונות להזמנה חופשית.

"ARIA", נחלת בנימין 66, תל אביב. טלפון להזמנת מקום: 03-5296054

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר