רוצים לקבל את הצעות המחיר המשתלמות ישירות לנייד שלכם?
עם האפליקציה המהפכנית "TENDIT" אתם בהחלט יכולים. האפליקציה הייחודית הזו, תוכל לעזור לכם לקבל מגוון הצעות מחיר אטרקטיביות ביותר שניה לפני שאתם סוגרים את חופשת החלומות שלכם, או רגע לפני שאתם מזמינים שירות כלשהו עבור העסק שלכם
בשיתוף ברק רום
חברת רים טכנולגיות פיתחה את האפליקציה החדשנית “TENDIT”. מדובר באפליקציה מבוססת בינה מלאכותית, המקלה באופן משמעותי על חייהם של לקוחותיה. כאשר הרעיון המרכזי העומד מאחוריה, הוא לאפשר לנו, הצרכנים, לקבל שירותים שונים מבעלי מקצוע, נותני שירות וכו’ ולמעשה להחזיר את השליטה והכוח לידינו. אחד הנדבכים המהותיים של האפליקציה היא בכך שהחברה המתפעלת אותה, פונה ישירות לחברות שונות אשר מעוניינות לעבוד עימה, ומציעה להן לקבל מעין “מסוף” בתחום הפעילות שלהן (נניח עו”ד/רו”ח וכו’). כך שלמעשה, ברגע שהצרכן מחפש שירות כלשהו בתחום ספציפי, האפליקציה מעבירה את ההודעה לחברות המשתפות איתה פעולה בתחום המסוים הזה ולמעשה, מאפשרת לחברות השונות בתחום ליצור קשר עם הצרכן ולהציע לו את מרכולתן.

לאחר שהשתמשנו באפליקציה הזו במשך מספר ימים וראינו את הכוח האדיר והפונציאל שיש בה נפגשנו עם מר יוני רובין, מנכ”ל חברת רים טכנולוגיות, לשיחה נרחבת על האפליקציה ועל המוצרים הנוספים שהחברה הזו מפתחת כרגע.
יוני, מה גרם לכם בעצם לפתח את האפליקציה הזו?
“הרעיון מאחורי האפליקציה צמח מתוך צורך אישי שנתקלנו בו. כחברה צעירה הנמצאת בתהליך של צמיחה כל הזמן, חיפשנו דרך בה נוכל לקבל פניות מלקוחות/לקוחות פוטנציאליים ולחזור למי שבאמת רלוונטי לנו, מבלי להוציא על כך הרבה אנרגיה והוצאות כספיות על עובדים שונים כמו: מזכירה, צוות מכירות וכו’. בזמן פיתוח האפליקציה הבנו שהצלחנו לצמצם פערים ולתת מענה של ממש באמצעות אפליקציה מהפכנית שעוזרת לצרכנים ולבעלי עסקים לקבל לידים איכותיים וספקים אמינים והכל במקום אחד.
הטכנולוגיה המפותחת שאנו נהנים ממנה כיום, מספקת לנו הרבה מאוד אפשרויות לבחור מתוכן, ולעיתים המבחר הזה גורם לנו לבלבול, ולקושי רב לבחור, ואז יוצא שאנחנו מבזבזים זמן יקר ואנרגיה רבה- אם זה על בדיקה והשוואות מחירים בין בעלי מקצוע שונים, או על הניסיון להבין מה הכי נכון עבורנו ועבור העסק שלנו. לכן במהלך הקמת משרד המכירות שלנו, מתוך הקשיים שחווינו בעצמנו, עלה לנו הרעיון להמציא אפליקציה שתוכל להקל על חייהם של צרכנים רבים ושתוכל לחסוך את הזמן היקר והאנרגיה - כך שבאמצעות לחיצה פשוטה על כפתור אחד בלבד, הלקוח מקבל מגוון הצעות מחיר מספקים שונים ישירות אל הנייד שלו, ובוחר בקלות ובזריזות מה הכי נכון לו לפי השיקולים השונים שלו”.

מה למעשה אתם מציעים ללקוחותיכם?
“בעיקר חיסכון רב בזמן ובאנרגיה, שלדעתי האישית אלו שני הדברים החשובים ביותר בחיינו כיום. אנחנו מאמינים כי המשתמשים שלנו יוכלו להנות ממגוון רחב של בעלי המקצוע שאנו מציעים להם (עורכי דין, כלכלנים, אנשי ביטוח ואנשי מקצוע מומחים) ובאמת שנצליח לחסוך להם את כאבי הראש של ההתמודדות היום יומית עם משימות פשוטות ומורכבות כאחד. כאשר כל מה שיידרש מהם זה ללחוץ על כפתור והאפליקציה המתוחכמת שלנו כבר תעשה את השאר.
בנוסף, המודל העסקי שלנו מאפשר לבעלי עסקים לרכוש מנוי, שבו הם יקבלו פניות בתחום עיסוקם מהצרכנים המשתמשים באפליקציה, כך שניתן יהיה להשוות את השירות כקבלת לידים ספציפיים בתחום הפעילות, ומשם הדרך לסגירת עסקה הרבה יותר קצרה, מכיוון ששני הצדדים מגיעים לשולחן המשא ומתן ביחסי כוחות שווים. כמובן שהעלות ללקוח עסקי תהיה נמוכה יחסית בעבור התמורה שהוא יקבל, כאשר מחירי החבילות שלנו נעים החל מ-16$ לחודש ועד 50$. בין השירותים הניתנים בחבילה ניתן למצוא: מענה של מזכירה בין השעות 9:00-17:00, טלפון ייעודי ליצירת קשר, פרסום ברשתות חברתיות, שירותי תרגום ועוד. כך שלמעשה בעלות יחסית מאוד נמוכה, כל לקוח עסקי מקבל “מזכירה אישית” שתעזור לו לנהל את מערך הפניות לחברה שלו ושתחסוך ממנו שעות של מתן מענה וקידום מכירות שכה חשובים לקידום העסק”.

מה ההבדל של האפליקציה שלכם מול מתחרות כמו נניח “סירי” של אפל?
“יש הבדל עצום, אמנם שתי האפליקציות משתמשות בדיבור ובבינה מלאכותית, אך האפליקציה שלנו מתמקדת בריכוז של בעלי עסקים עבור צרכנים, דבר שסירי ואפל עדיין לא החלו לעשות. כמו כן, סירי ודומיה משתמשים רק ב- AI ואין ספק כי בשנים הקרובות התחום הזה בצמיחה והוא הולך ומתפתח. אך “Tendit” מצליחה לספק קשר אישי לצד ה-AI , כך שאנחנו מתאימים למעשה את הפתרון לצרכים של הלקוח. פעמים רבות לא משנה כמה החברה היא גדולה ומצליחה, חסר לה
ה-“טאצ’ האנושי הזה” שאותו הלקוחות היום מחפשים לפני הכל, ואני חושב שאנחנו מצליחים להעניק ללקוחותינו את השילוב המנצח הזה בין מקצועניות חסרת פשרת לבין יחס אישי מנצח”.
איך אתה רואה את הצמיחה של האפליקציה והיכן היא תבלוט לדעתך?
“האפליקציה בנויה בצורה כזו שהיא מתאימה לשימוש שוטף כמעט של כל אדם, כך שאנו מאמינים כי אנשים שהזמן והאנרגיה שלהם יקרים להם, יהוו חלק גדול מכלל המשתמשים שלנו. כמפתחי האפליקציה, כמובן שאנחנו מאמינים בלב שלם כי היא תגיע כמה שיותר רחוק, כולנו מאוד מאמינים במוצר שלנו וביתרונות העצומים שלו אל מול המתחרים הקיימים כיום בשוק, אך כמו שאתה ודאי יודע הטכנולוגיה משתנה מיום ליום וגם אנחנו ביחד איתה מבצעים שינויים כל העת באפליקציה שלנו, כדי שתהיה כמה שיותר עדכנית וחדשנית בתחומה. אני מאמין שיעברו על האפליקציה עוד מספר גלגולים במהלך השנים הקרובות, ובכך היא למעשה תוכל להשתנות עם הזמן ביחד עם הצרכים המשתנים של קהל הצרכנים שלנו”.
אני יושב במשרדים שלכם ורואה כאן המון פעילות, ספר לי קצת על החברה שלכם?
“החברה שלנו היא אמנם חברה צעירה יחסית, אך אנשי המקצוע המרכיבים אותה הם לא פחות ממקצוענים בתחומם. החברה שלנו עוסקת בפיתוח אפליקציות ופתרונות טכנולוגיים לחברות אך עיקר פעילותה הוא דווקא במתן ייעוץ עסקי לחברות. איתי בחברה נמצאים עוד עשרות מומחים בעלי ניסיון רב בתחומם עם הרבה מאוד קשרים בתעשיות שונות’ כאשר באמצעות אותם קשרים למשל, הצלחנו לגייס למיזם של לקוח שלנו משקיעים רבים, ובמקביל הצלחנו לתת לו גם מענה מבחינת ייעוץ משפטי לאותו מיזם. כמובן שכחלק מהאסטרטגייה שלנו אנו מחפשים עוד משקיעים המעוניינים להצטרף לתפיסה המהפכנית שלנו, ולעזור לנו להמשיך לגדול ולהתפתח ביחד”.
ומה התוכניות שלכם לעתיד?
“אם אתה שואל אותי, השמיים הם הגבול! למען האמת אנחנו עובדים כרגע על מספר פרוייקטים מעניינים מאוד במקביל, כאשר שניים מתוכם ממש פורציי דרך- אחד מהם יהווה פלטפורמה לVR- שצפויה לחולל מהפך של ממש בתחום הרפואה. והפרויקט השני הוא פלטפורמה למשרדים שעשויה לחתוך את מחירי הטלפונייה בכ-50% לפחות לכל העולם. והיד עוד נטויה…”
אם אתם שואלים אותנו? אל תחשבו פעמיים- הורידו עוד היום ישירות לסמארטפון שלכם את האפליקציה המהפכנית הזו, ותתכוננו למהפך של ממש בחייכם- כי היא הולכת להקל עליכם עד לרמה שלא תבינו איך לא הכרתם אותה עוד הרבה לפני כן.
מעוניינים ליצור קשר עם חברת רים טכנולוגיות?
התקשרו: 03-3741614
בקרו באתר האינטרנט שלהם:www.tendit.co.il
או בדף הפייסבוק:https://www.facebook.com/tendit.rym/
הכתבה בשיתוף “המרכז הישראלי לעידוד עסקים ברשת”
בשיתוף ברק רום
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו