"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פינלנד: מהגר אנס ושרף למוות את זוגתו
פליט אפגני הורשע ברצח מחריד של חברתו, אזרחית פינלנד בת 17 • בית המשפט: "הרוצח צפה בנערה הקשורה בעודה נשרפת"
הרוצח, רמין עזימי והקורבן // צילום: פייסבוק // הרוצח, רמין עזימי והקורבן // צילום: פייסבוק

פינלנד: מהגר אנס ושרף למוות את זוגתו

פליט אפגני הורשע ברצח מחריד של חברתו, אזרחית פינלנד בת 17 • בית המשפט: "הרוצח צפה בנערה הקשורה בעודה נשרפת"

מערכת היום
, עודכן

סוף לפרשה שהסעירה את פינלנד: ראמין עזימי, פליט אפגני, הורשע ברצח ובאונס ל נערה מקומית ששמה לא הותר לפרסום ונשלח לשני מאסרי עולם רצופים ללא אפשרות לערעור או חנינה.

על פי כתב האישום הקשה, עזימי החליט לרצוח את הנערה, אזרחית פינלנד, בשל רצונה להיפרד ממנו. בכתב האישום נכתב כי: "עזימי חטף את הנערה ממועדון לילה בעיירה אוליבילה, הסיע אותה ליער הסמוך לעיר קוקמקי שם כפת אותה ואנס אותה".

"לאחר מכן גרר אותה הרוצח לבקתה ביער, שם שפך עליה חומר דליק, הצית אותה וצפה בה בעודה נשרפת", נכתב בכתב האישום. עזימי שהה במדינה תחת היתר שהייה זמני.

הרצח המחריד עורר גל של מחאות במדינה, שקלטה אלפי פליטים ומבקשי מקלט לשטחה בעשור האחרון, רובם מהעולם המוסלמי. מספר מרכזי קליטה הותקפו על ידי פורעים ואלפים הפגינו בשכונות בהם מתרכזים המהגרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...